Shabby Chic Vindusbehandling

February 29

En av de områder av hjemmet der shabby chic stil fungerer best er vinduene. Shabby chic vindu behandlinger satt en tone, etablere en farge, tema, stil og mønster som du kan utvide til resten av rommet med enkle møbler valg. Fordelen med denne stilen som det er dominerte av gjennomskinnelig stoff, lyse farger, falmede mønstre og gamle brikkene, som gjør for en iøynefallende utseende uten å blokkere naturlig lys.

Kafé Gardiner

En rask vindu behandling du kan lage med en pakket sett eller med repurposed materiale er en kafé-stil gardin, vanligvis av et lett, mykt stoff, som bomull eller musselin. Gardinen skal være kortere enn vindusrammen. Plasser gardinene over en enkel gardinstang, slik som en slank stykke smijern malt hvit samling, som er satt omtrent halvveis ned langs vinduet. Naturlig lys kan deretter komme inn gjennom toppen av vinduet, samt gjennomskinnelige stoffet.
Gå for en avslappet og crafty stil ved å gjenbruke gamle oppvaskhåndklær, putevar eller et forkle i myk rosa, blek pistasj, falmet maismel blå, lavendel eller antikk hvit. Falmede mønstre fungerer så bra, spesielt turkise striper eller paisley.

lange Sheers

Den shabby chic tilnærmingen favoriserer en ustrukturert, untailored utseende. Man kan oppnå dette estetiske ved tilfeldig å henge en stor mengde av løs ren stoff over en gardin stang, slik at den strekker seg langt forbi bunnen av vindusrammen og slutter i bølger på gulvet. Hvis du trenger mer privatliv enn ren stoff gir, bruker muslin eller poplin stedet. Mens fløyel er ganske formelle for shabby chic, kan en lett versjon arbeide for dette vinduet behandling.

Arkitektoniske funksjoner

Den shabby chic designtrendene favoriserer vindusrammer med tre arkitektoniske funksjoner som lampetter, perle bord trim, vindu seter, hage bokser eller flytende hyller. Understrek vinduet ved innramming det med tre og man følger en linje med perle bord trim, deretter male det hvitt eller gi. Du kan også gi den en distressed mål av å male det med et tynt lag med kalk, la det tørke, og bruk av finkornet sandpapir for å gni forsiktig på hjørner og kanter slik at den underliggende tre eller mørkere lakkfargen å vise gjennom.
Trepersienner og persienner er også sjarmerende når de får antikk hvit behandling. Holde linjene enkel og reservedeler, og sørge for at det er en måte for solen å søle gjennom vinduet gulvbelegg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com