Hvordan Plant en Alfalfa Grass Mix

February 14

Hvordan Plant en Alfalfa Grass Mix


Alfalfa er et fôr gress dyrket for husdyr forbruk. Gresset kan kjøpes kommersielt i komprimert pellet form for å supplere lokale grovfôr og gi husdyr med ekstra næringsstoffer tilgjengelig i anlegget. Alfalfa ikke reseed og vokser tynn over tid. På grunn av dette, må gresset være periodisk reseeded for å opprettholde en frodig utseende og høy tetthet utbytte. Hvis skikkelig etablert, kan alfalfa ikke kreve re-etablering i opptil 10 år.

Bruksanvisning

1 Klargjør planting området. Velg en plassering for alfalfa som er i dyp, godt drenert jord og full Søn Alfalfa gress krever jord med en pH-verdi på 6,5 og høy fruktbarhet.

2 Grav opp til 10 jordprøver fra hele ditt land ved å plassere en jordskrue mot jorda. Vri skruen å bore ned i jorda og dra skitt ut av bakken. Samle dette løst smuss i en bøtte og bland godt. Spre denne skitt over en avis og la den tørke. Plukk ut noen store steiner, røtter eller annet rusk. Scoop en kopp jord i en plast sandwich bag. Ta denne vesken til din nærmeste fylke forlengelse service. En agent med tjenesten kan hjelpe deg til å sende inn jordprøven til en hederlig jord laboratorium for testing. Testen vil avsløre din jordstruktur og mineral makeup samt anbefale jord endringer for å forbedre jord for dyrking av alfalfa.

Endringene 3 Kjøp jord basert på anbefalingene fra jord test. Gode ​​endringer for alfalfa jord inkluderer kompost, torv mose og biosolids til tilstanden jord samt potash, fosfor og bor gjødsel. Du må kanskje også legge dolomitt kalk for å heve pH i sur jord eller svovel å senke pH i alkalisk jord.

4 Bryt opp jorden til en dybde på 12 inches med en traktor og plog disk. Du kan leie disse verktøyene fra en utstyrsleveranse eller gården butikken. Spre gjødsel- og jordforbedringsprodukter over hele jorden med en hastighet på 3 kubikkmeter per 1000 kvadratfot med jord. Pløye jorda endringer i jorden for å blande dem grundig før frøet sengen er glatt og jevn. Firm frøet seng ved å kjøre en berg over det.

5 Plant alfalfa i slutten av våren eller tidlig høst. Ikke forsøk å plante frø i sommer eller vinter. Fyll en kringkastings frø spreder med frø med en hastighet på 16 lb blandet frø per acre av landet. Kjør frø sprederen over landet for å fordele frø jevnt.

6 Dra en valse over jorden for å dekke frø til en dybde på 1/4 tomme.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com