Hvordan bygge Kjøkkenhyller

January 1

Hvordan bygge Kjøkkenhyller


Små kjøkken hyller er ideell for lagring av krydder eller andre elementer som trengs daglig på kjøkkenet. Å gjøre ditt eget kjøkken hyllene er relativt enkelt, og det finnes en rekke måter du kan gå om det. Hvis du vil ha den enkleste metoden, kjøpe metall hylle braketter og en hylle øverst og installere brakettene på veggen. Du kan også lage en mer elegant, alle tre hylle uten mye mer innsats.

Bruksanvisning

1 Skjær en 10-tommers lange stykke av 1-by-10 trelast (en firkant) i to diagonalt med en sag, slik at du har to trekantede stykker av trelast for hylle braketter. Sand alle komponentene i kjøkkenhyllene, inkludert parentes, en hylle oppå en-av-12 tømmer fra 40 inches lang og en veggmontering, eller klamp, av en-av-tre tømmer fra 38 inches lang.

2 Legg klamp flatt på arbeidsflaten og plasser de to brakettene på hver ende. Plasser brakettene med en 10-tommers kant på arbeidsflaten og en 10-tommers kant som stikker opp, i flukt med den øvre kanten av klossen.

3 Fest brakettene til klamp med to 2-tommers treskruer gjennom braketten side i hver ende av klossen.

4 Klem klamp oppreist, slik at braketten armen som stikker ut er horisontal. Plasser sokkelen toppen over brakettarmene, ender i flukt med kanten av brakettene og tilbake i flukt med baksiden av klossen. Fest sokkelen med etterbehandling spiker drevet hver 3 inches gjennom baksiden av sokkelen inn i øvre kant av klamp og inn i armen av brakettene til du kommer til det punktet at tuppen av neglene gå gjennom undersiden av brakettene.

5 Fyll alle spiker og skruehull med kitt og la tørke. Sand over kitt hull, deretter maling, lakk eller beis tre kjøkken sokkel. La det tørke.

6 Finn to veggstenderne i stedet du ønsker å sette i hyllene og merke en 40-tommers linje på veggen over piggene, ved hjelp av et nivå for å sikre at det er rett og jevn.

7 Hold sokkelen mot nivået linjen, og deretter kjøre to 3-tommers gips skruer om klamp inn i veggen stud stillinger. Trykk opp skruehullene med kitt og lakk, beis eller maling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com