Informasjon om Vannmyknere

October 6

Hardt vann - vann som inneholder oppløst kalsium og magnesium - kan forlate såpe avskum og skalering på bad og kjøkken inventar. Mange bruker vannavherdingsegenskaper systemer for å redusere de oppløste harde mineralioner i vannet deres.

Hvordan det fungerer

Vann myknere består vanligvis av en tank i hvilken vann pumpes gjennom plast gå av perler som er dekket med et natrium- eller kaliumsalt. Natrium- eller kalium på perlene er byttet ut med den kalsium eller magnesium i vannet. Den "myknet" Vannet blir deretter sendt til inventar i hele hjemmet.

Regeneration

Over tid blir perlene i en vannmykner fullstendig dekket med kalsium og magnesium, slik at de ikke lenger er effektive i ionebytting. Kulene må være fuktet i en saltløsning, spyle alt kalsium og magnesium i avløpet. Perlene ble deretter regenerert med natrium eller kalium.

oppløst jern

Selv om vann myknere er primært brukt for kalsium og magnesium, kan vann myknere også fjerne opptil 5 mg / l av oppløst jern.

fordeler

Vannmyknere kan redusere såpe avskum og skalering på inventar. Myknet vann produserer også flere såpevann, som fører til bedre rengjøring av klær og retter.

negativer

Myknet vann kan føles glatt eller slimete. Mange mennesker liker ikke følelsen av myknet vann eller klager over at de føler seg som om såpe ikke helt vaske av huden. Boliger med et vannbløtgjøringssystemet kan gå gjennom flere varmtvannsberedere over tid som salt kan være etsende på varmeslynger.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com