Hvordan koble enden av en elektrisk Rigid Conduit

September 12

Hvordan koble enden av en elektrisk Rigid Conduit


Stiv stål elektriske kanal brukes vanligvis i kommersielle og industrielle elektriske installasjoner som krever overlegen, langvarig beskyttelse for elektriske ledninger. Generelt sett er rør som brukes til å omslutte elektriske kretser som begynner på en elektrisk kilde og utvide til belysning, elektriske motorer eller andre enheter. Vanligvis er begge ender av kretsen avslutte i en boks eller enhet av noe slag, opphever behovet for å cap den åpne ende av et rør. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, slik at det bidrar til å vite hvordan de skal koble enden av ledningen.

Bruksanvisning

En Bestem størrelsen på kanalen du bruker. De vanligste størrelsene er ½-tommers og ¾-tommers rør, selv om en ¼-tommers rør er ofte brukt for industriell belysning.

2 Skriv ned rørdimensjon og gå til din nærmeste elektrisk forsyning butikken.

3 Kjøp en kobling og en koblingsplugg i den størrelsen du trenger.

4 Skru koblings på enden av røret for hånd, og stram det med kanalen sluser. Hvis røret har ingen tråder på slutten, må du bruke enten en elektrisk eller hånddrevet rør træ og skjæreolje for å feste det. Etter stramme koblingen, skru pluggen inn i koblingen med en flat skrutrekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com