Hvordan Size en Boiler for utstråling gulvvarme

October 18

Den føderale Energy Star initiativ følger de spesifikke retningslinjer basert på de klimaanlegg Entreprenører of America installasjon spesifikasjon HVAC kvalitet. Dette nasjonalt anerkjente industristandard listene som nummer én prioritet riktig dimensjonering av varmeapparatet for å møte hjemme behov. Du kan bruke kode compliance, drivstoffkilde og ACCA Håndbok J 8AE Speed ​​bladet til riktig størrelse en kjele for bomiljøet. Se i Referanser og ressurser seksjoner for disse uvurderlige for verktøy for å møte Energy Star-standarder og riktig størrelse av et varmeapparat.

Bruksanvisning

1. Velg en brennstoffkilde som er lett tilgjengelig og kostnadseffektivt å installere i det bestemte område hvor kjelen skal ligge. Siden kjeler installeres overalt fra Puerto Rico til Alaska og fra Maine til Hawaii, kunne drivstoff kilde være alt fra kull, olje eller naturgass til propan, tre eller elektrisitet. Den drivstoff kilde bestemmer tilgjengelige merker, effektivitet, størrelser og typer kjeler som kan brukes. I noen tilfeller må du kanskje installere to små propankjeler i stedet for en stor vedfyrt kjele.

2 Bestem plassering for installasjonen, lufting krav og luftbehovet forbrennings pålagt av lokale og statlige myndigheter. Hvis det ikke er noen koder som regulerer den spesifikke regionen, gir International Mekanisk kode et godt grunnlag for en trygg og gjennomførbar installasjon. Du må først kilden kodene håndheves i regionen der kjelen vil bli installert. For eksempel vil hus bygget i skive-on-grade stil har varmeapparater installert på samme nivå som boareal og bruker vanligvis direkte vent systemer, mens hus bygget med kjellere eller kjellere vil ha varme apparatet installeres i et mekanisk rom i kjelleren og er vanligvis luftet i en skorstein. Se i Resources for konkrete eksempler i avsnittet International Mekanisk kode for skorsteiner og ventiler.

3 Se veiledningen video for bruk av ACCA Speed ​​Blad i Referanse-delen og lære å bruke hurtig Sheet riktig for å få en nøyaktig beregning.

4 Last Speed ​​Blad i Referanse-delen.

5 Samle og innspill all relevant relevante opplysninger for gitt huset der kjelen vil bli installert for å fullføre J beregningen Manual.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com