Hvordan lage en foss med en nedsenkbar pumpe

August 8

Du kan forenkle prosessen med å lage en foss i landskapet ved å bygge en selvstendig enhet. Hvis du bruker en pre-formet dam liner og en nedsenkbar pumpe, kan du bruke vannet i dammen og stadig resirkulere det med pumpen. Dette gjør det lettere å bygge og reduserer mengden av tiden du har til å tilbringe opprettholde fossen når den er konstruert.

Bruksanvisning

1 Legg en pre-formet dam liner ca 3 meters avstand fra en vegg med en GFCI-beskyttet stikkontakt.

2 Plasser sikringsanlegg stables pavers rundt pre-formet dam liner inntil kanten av dammen hviler på toppen av pavers. Du kan være i stand til å kjøpe den pre-formet dam liner og pavers som et kit. Pavers skjule skallet av liner og gir et stabilt underlag for å holde dammen liner på plass.

3 Skjær en grov ark med 3/4-tommers tykke kryssfiner til en 5-by-3 foten ark med en bordsag. Dette stykke kryssfiner vil danne utgangspunkt for fossen.

4 Klipp to stykker av 1-by-1-tommers furu i fem-fots lengder med bordet så.

5 Plasser en-av-en-tommers furu boards på toppen av kryssfiner og linje dem opp med kantene. Fest furu styrene til toppen av kryssfiner med tre skruer og en skrutrekker. Furu styrene fungerer som en leppe for å holde vannet fra å kjøre av kryssfiner.

6. Sett kryssfiner over toppen av den preformede foring deretter hvile den andre enden av kryssfiner mot veggen. Dette vil skape skråningen er nødvendig for å flyte på vannet tilbake inn i den forhåndsformede dam.

7 Mål fra toppen av kryssfiner til bakken og skåret et andre ark av 3/4-tommers tykk kryssfiner 3-fot bred og dyp nok til å passe mellom toppen av den første kryssfiner ark og bakken. Fest endene av kryssfiner ark sammen med treskruer. Pass på at den andre kryssfiner ark rumper opp mot veggen. Den andre bygningsplate fungerer som en støtte.

8 Klipp et stykke svart basseng duken lang og bred nok til å dekke kryssfiner du bruker for fossen. Plasser en del av plast vannlinjen rør på kryssfiner. Kutte slangen lang nok slik at den strekker seg til bunnen av pre-dannede dam liner og renner forbi toppen av kryssfiner. Plasser den svarte basseng duken over kryssfiner.

9 Fest en dam aerator til enden av slangen på toppen av kryssfiner plasser deretter strålesamleren over kryssfiner. Dette vil spre vann over hele fossen.

10 Plasser stykker av flat stein over sort dammen liner på kryssfiner til å gi fossen en naturlig look. Fylle bunnen av den på forhånd dannede dam med elvegrus for å tilveiebringe en naturlig bunn innover.

11 Stack steiner på hver side av fossen for å skjule kryssfiner og åpningen mellom kryssfiner og veggen. Dette gir et naturlig utseende til fossen.

12 Sett nedsenkbare pumpen på pre-formet dam liner og koble vannslangen til uttaket port. Sett pumpen og slå den på. Dette vil aktivere fossen.

13 Place dekorative potteplanter rundt fossen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com