Årsaker til Møll i et hus

July 10

Årsaker til Møll i et hus


Noen arter av møll foretrekker elementer innenfor våre hjem som sin viktigste kilde til mat og hekkeplasser. Når de hjemsøke, kan det være vanskelig å bli kvitt dem hvis du ikke fanger smitten tidlig nok. De fleste typiske hus-infesting møll er små, men noen store de kan ved et uhell fly inn i ditt hjem og bli et problem, så vel.

Klær Møll

Klær møll larver skade ull klær, jakker, tepper, dyr bust, lagres ull, filt og andre elementer rundt hjemmet ditt. De spiser ikke bomull eller syntetiske fibre med mindre de er blandet med naturlige stoffer. Du legger kanskje merke skader fra disse møll i skjulte steder, for eksempel under kragen på en skjorte eller i en sprekk i en polstret møbel. Voksne sjelden mer enn 1/4-tommers lengde. Hvis du har dem i hjemmet ditt, kan du nylig har hentet inn noe nytt som hadde egg eller larver i dem.

Måltid Møll og Pantry Møll

Indisk måltid møll og middelhavsmåltid møll er vanlig gjennom ulike deler av USA. Disse møll søke næringsmidler, typisk korn, men også tørket frukt, tørrmelk, godteri, Dyremat og fuglemat. Som klær møll, larvestadiet av måltid møll er den destruktive scenen. Larvene spin kokonger i dine matvarer etter å ha spist dem og leve i dem. Når de forpupper seg inn i voksenlivet, de voksne møll parre seg og legge egg, så syklusen fortsetter. Noen ganger vil andre hus møll søke dine matvarer. Disse møll kan ha skrevet inn ditt hjem gjennom infisert pet mat eller fuglefrø.

andre Møll

Av andre arter av møll gjør det i ditt hjem, selv om de ikke vanligvis hjemsøke hjem. Et eksempel er møll møll, eller den voksne versjonen av hæren cutworm. Noen ganger, ikke-hus-invaderende arter fly i uhell gjennom åpne vinduer og dører, særlig om natten når de er tiltrukket av lysene. De vil også komme i bevisst når det begynner å bli kaldere ute.

Ledelse

For klær møll, forebygge og redusere infeksjoner kan inkludere en periodisk rengjøring av områder som møll finne egnet, for eksempel under store møbler, lagring skap og rundt dine varmeovner og baseboards. Du kan også bidra til å hindre klær møll infestations ved å lagre dine ullklær, pels og andre gunstige elementer i lufttette beholdere. Møll baller er et felles mål i klær møll kontroll, men du må plassere dem i en lufttett område eller damp vil ikke drepe møll.

For pantry møll, lagre alle korn og gode matvarer i lufttette beholdere, særlig elementer du ikke vil bruke raskt. Som de fleste pantry skadedyr, kan disse møll larver tygge gjennom plastposer og pappesker. Når du finner et angrep, kaste bort kilden umiddelbart. Du må sjekke andre matvarer pakker for tegn på skader, så vel. Rense ut skap grundig, selv med en støvsuger vedlegg i hjørnene.

For andre møll, fly swatters eller støvsugere bør være tilstrekkelig, sammen med bare å fange dem og slippe dem utenfor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com