Hvordan bygge en enkel spisebord

July 30

Hvordan bygge en enkel spisebord


Bygg din egen spisebord kan du spare hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar over kostnadene ved å kjøpe en ny. En annen fordel med å bygge din egen spisebordet er at det er et stykke håndverk som du kan ta stolthet det og formidle gjennom familien i generasjoner. Hvis du er villig til å sette i tid og krefter, kan bygge et spisebord være en givende opplevelse.

Bruksanvisning

1 Kjøp din stykke kryssfiner og andre materialer fra et hjem forbedring butikken eller trelast verftet. Kabelen hjul er en del av utstyret elektrikere bruker for å holde elektriske kabler. Enten søke på nettet eller snakk med din lokale elektrikere for å se om de har noe tilgjengelig. Når du har kjøpt kabeltromler, rengjøre dem grundig før du bruker dem.

2 Skjær av hver av de fire kanter av din stykke kryssfiner og kast dem, bruker sagen. Sand hver av kantene ned til de er glatt og jevn størrelse og utseende. Sand resten av tre og kabeltromler i noen områder som synes å være grovt og tørk av eventuelle støv spon med en våt klut.

3 Plasser stykke kryssfiner på toppen av de to kabeltromler. Pass på at kabeltromler er plassert omtrent en fot fra hverandre fra midten av bordet og er sentrert av lengden og bredden på kryssfiner. Fest kryssfiner til hver av de to kabeltromler ved å bore fire to-tommers skruer ned gjennom toppen av kryssfiner til toppen av kabeltromler. Bruk ditt nivå for å sikre at bordplaten er i vater og jevn.

4 Glatt ut eventuelle andre områder som føles ru å ta på, ved hjelp av sander. Påfør en grundig strøk med beis; la flekken tørke og påfør en mer strøk. La bordet tørke i minst 12 timer før du bruker den. Oppbevar den på et godt ventilert område for å unngå røyk fra flekken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com