Informasjon om hvordan du drepe støvmidd for Good

October 12

Informasjon om hvordan du drepe støvmidd for Good


Skitt midd, eller støvmidd som de er mer ofte kalles, er som regel ufarlig, siden de ikke bite eller hule under huden og er ikke parasittisk. De gjør imidlertid utløse allergiske reaksjoner hos mange mennesker som lider av allergi. Hvis din allergi opptrer opp og du er ikke sikker på hvorfor, kan årsaken være støvmidd. Bli kvitt støvmidd for godt er ikke en engangs ting; du må holde opp flere forebyggende tiltak som dreper de fleste av dine støvmidd, og du må holde hjemmet fri fra fremtidige bestander.

Bruksanvisning

1 Vask sengetøy, inkludert sengetøy, tepper og sengetepper, i varmt vann som er minst 130 grader Fahrenheit å drepe støvmidd. Men ifølge University of Nebraska, vask sengetøy i varmt vann som er minst 77 grader Fahrenheit med noen vaskemiddel vil drepe de fleste midd. Gjenta ukentlig for å holde midd under kontroll.

2 Vask utstoppede dyr og gardiner i varmt eller varmt vann minst en gang i året, spesielt hvis de utløse allergi. Også damp rense tepper og møbler årlig med et hjem damp renere (bruk varmt vann), eller leie en profesjonell. Bruk den i et lite synlig område først for å teste for fargeekthet.

3 Senk luftfuktigheten i hjemmet til mindre enn 50 prosent, og holde vinduene lukket. Bruk en avfukter. Hvis den ikke har et mål på den, kan du kjøpe en separat for å måle fuktigheten i ditt hjem. Støvmidd trives i høy luftfuktighet og innmating av pollen som kan komme inn i ditt hjem når vinduene er åpne.

Hint

  • Dekk til madrass og puter med plast dekker til bidra til å redusere støv midd populasjoner og å hjelpe med eventuelle støv midd allergi.
  • Blokkere av soveområder fra dyr som har pels eller fjær. Bruk møbler som lett kan tørkes ned eller rengjøres der kjæledyr har tilgang. Støvmidd spise kjæledyr dander.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com