Hvordan bygge en Poolside Bed

September 12

En bassengbar seng gir deg den ultimate sted for å slappe av. Selv om du kan bruke en $ 1000 eller så på en svømmebassenget seng på en utendørs møbelforretning, noe som gjør er en relativt enkel og mye billigere. En enkel tre base og en vanlig tvilling madrass med et vanntett deksel arbeid ganske godt. Du vil bli slapper bassengkanten på et blunk.

Bruksanvisning

1 Gjør bunnen av sengen fra to styrene som er 75 inches lang, 8 inches bred og en tomme tykk og to plater som er 39 inches lang, 8 inches bred og en tomme tykk. Danner et rektangel med styrene, med 1-tommers sider som vender opp og 8-tommers sider vendt ut. Dette er fordi din base vil være 8 inches høy. Påfør lim til kantene av platene der de møtes, og la tørke over natten. Bruk tre klemmer for å holde platene sikkert mens limet tørker.

2 Fjern klemmene, og slå bunnen på den ene siden. Sink tre 1½-tommers treskruer inn i et hjørne, hvor to styrene møtes, godt feste platene sammen. Vri basen til neste hjørne, og vask tre treskruer inn i det hjørnet. Gjenta med de to siste hjørnene.

3 Sett foten ned igjen, slik at toppen, som til slutt vil støtte madrassen, vender opp. Plasser tuppen av trelim flasken mot den øverste kanten av basen, og klem. Jobb deg rundt den øvre kanten, bruke en perle av lim langs den.

4 Legg en finerplate på toppen av basen, og sentrere den. Sink treskruer gjennom kryssfiner og inn i basen. Snu base over, og gjenta på bunnen med en andre finerplate. Dekker basen på både toppen og bunnen vil bidra til å holde insekter fra å gjennomgå innsiden.

5 Maling basen med ett strøk grunning, ved hjelp av et skum pensel. La primeren tørke, og skyll pensel. Påfør minst to strøk med maling, ved hjelp av skum pensel og la første strøk tørke før du påfører andre strøk. Etter at malingen tørker, påføre et lag med polyuretan eller annen klar fugemasse. Påfør minst to strøk med fugemasse, som vil beskytte sengen fra vannskader.

6 Skyv en madrassbeskytter på en vanlig tvilling madrass, og zip den lukket. Plasser madrassen på toppen av sengen, og sentrere det på kryssfiner. Legg noen puter, og bruker stykket som en utendørs eller ved bassengkanten seng.

Hint

  • For en full, dronning eller king-size-seng, øke lengden på de tre styrene som du bruker som base.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com