Installasjonsveiledning for Metal Siding

July 13

Installasjonsveiledning for Metal Siding


Metal Fasader har vært brukt siden 1940-tallet som en billig og enkel måte å dekke utsiden av et hjem eller bygning. Aluminium var det første metall som skal anvendes i overflod, og ble populære på grunn av sin enkle anvendelse og det faktum at det kan plasseres i forhold til eksisterende materialer. Men aluminium bulkete lett og ikke ta male også, så det raskt så utdatert. Steel ble brukt på en stund, men det var tungt å installere og vanskelig å jobbe med. Dagens valg for hjem ytterkledning er metall, aluminium eller PVC vinyl ytterkledning.

Bruksanvisning

Preparat

1 Kontroller overflaten for å gjøre visse det er glatt og jevn. Hvis det er noen hakk i veggen, installere furring strips for å jevne ut overflaten. Sjekk med en plan for å sikre at overflaten er jevn og flat. Fjern alle nedløpsrør.

2 Caulk rundt alle vindus- og døråpninger. Nail opp trim stykker først rundt alle vinduer og dører. Bruk J kanal stykker. Installer topper først, deretter sidene og finish ved å installere bunnkanaler.

3 Plasser innlegg på hvert hjørne. Kjør to spiker på de øverste plassene og la innlegget henge. Se etter lodde - hvis innlegget henger rett vertikalt - deretter spikre den på plass hver fot eller så. Hvis du trenger å stable innlegg, legger du det øverste innlegget over bunnen en etter en tomme eller så.

4 Ta et kritt linje langs bunnen av veggen, minst åtte inches av bakken. Sjekk for å være sikker på det første brettet er i vater, eller rett, over bunnen av veggen. Juster den øvre kanten av starteren stripe langs krittlinjen og spikre den på plass hver sjette inches. La 1/8-tommers gap mellom starteren stripen og hjørnestolpe for å tillate utvidelse.

Heng Panels

5 Monter det første panelet i starteren stripen og krok nederst i panelet på plass på stripe. Sjekk igjen for å være sikker styret er rett over veggen, og det er hjørnene er firkantet - vinkelrett på huset. Vær sikker på panelet er låst kontinuerlig langs bunnen før spikring.

6 Sett inn spiker gjennom fabrikk slotted hull hver 16 til 24 inches langs hele lengden av panelet. Spiker skal settes rett inn i veggen, ikke på skrå, og bør ikke være drevet helt inn. Panelene skal henge fra spikeren, ikke spikret fast.

7 Overlapping panelene når det trengs. Prøv å plassere disse overlappinger så langt vekk fra veggen midtpunkt som mulig, og rave leddene. Overlapping paneler med 1/2-tommers til 5/8 tommer. Slip en Backer fane bak det første panelet med sin flate side ut for å sikre en jevn forsegle. Nail kategorien backer på plass.

8 Trim paneler som trengs for å passe rundt vinduer og dører. Skjær panelene med enten en sirkelsag eller tin klipp. Monter panelene inn i J-kanaler og deretter spikre på plass.

9 Fullfør en vegg om gangen. Når du slår et hjørne, spikre opp et stykke furring stripen for å vise hvor det andre kurset begynner og stille opp panelene på den nye veggen nivå med stripe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com