Hva gjør et hus mer verdifull for Appraisal?

May 19

Et hjem vurdering er utført av en profesjonell for å avgjøre hjemme eksisterende verdi. Huseiere som ønsker å selge naturlig vil ha en høy vurdering, siden det ups sin prisforlangende og legger mer penger i lomma. De vil kanskje også en for å refinansiere sine boliglån mer gunstig. Takstmenn faktor en rekke variabler i sine beregninger, hvorav noen hus kan styre og noen som han ikke kan.

State of the Market

Eiendomsmarkedet ebber og strømmer basert på loven om tilbud og etterspørsel. Under enkelte perioder, hjem prisene er helt nede, mens andre perioder ser en boom på markedet som økte etterspørselen forlater kjøpere scrambling etter tilgjengelige modeller. Appraiser tar det i betraktning, samt de generelle priser som sammenlignbare boliger går for i området.

State of the Neighborhood

Ved vurdering av hjemmet tilstand, tar takstmann en nærmere titt på de omkringliggende strøk: staten nærliggende boliger, kriminaliteten, tilstedeværelse av fasiliteter som parker og skoler og lignende problemer som påvirker den generelle livskvaliteten i området. Verdien av boliger i bestemte nabolag har en tendens til å svinge, som enkelte områder blitt svært ønskelig mens andre svekkes over tid. Appraiser må ta alt dette i betraktning før du etablerer en verdi.

Tilstand av Home

Appraiser utfører en generell oversikt over hjemmet tilstand, vurdere tilstanden til verftet, tilstedeværelse av mulige vannskader, status for teppe eller vegg skader, tilstanden i ledninger eller avløp og tilstedeværelsen av eventuelle utvendige skader på taket eller vegger. Dette utgjør ikke en formell undersøkelse, som ofte krever formelle borgerlige myndigheter. Det er bare en evaluering utviklet for å utlede prisen av hjemmet.

Square Footage

Den takstmann måler arealet av hjemmet ved å utføre beregninger på yttervegger. Disse beregningene inkluderer ikke "ikke-levende" plass som garasjer, boder, utvendig bygninger og kjelleren (selv om enkelte faktorer kan gjøre kjelleren del av boarealet, avhengig av spesifikke reguleringsplan lover). Disse områdene er beregnet separat og deretter tatt med inn i hjemmet verdi.

Fasiliteter på Home

Den takstmann vurderer hjemmet ulike fasiliteter i et forsøk på å fastslå verdien. Dette inkluderer antall soverom, antall bad, eksistensen av permanente hvitevarer som ovner, eksistensen av en konkret basseng eller lignende permanent bakgård ligaen, tilstedeværelse av oppvarming eller air condition enheter, tilstedeværelse av peis, nye vinduer , nye dører, og noen konkrete forbedringer som er gjort i løpet av eierens belegg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com