Hvordan identifisere Dogwood Trees

May 18

Hvordan identifisere Dogwood Trees


Selv om løvfellende Dogwood treet (Cornus) er utbredt i det østlige USA, er det også tilpasset en rekke klima, fra varmt og fuktig (blomstring Dogwood) til alvorlig kalde (Siberian Dogwood). Til tross for sitt mangfold, de fleste Dogwood trær har flere av de samme egenskapene. De vokser, blomst og blad på lignende måter, som hjelper deg til å identifisere disse dekorative trær, uansett hvor de vokser.

Bruksanvisning

1 Mål høyden på et gammelt tre. Generelt dogwoods vokse 15 til 20 fot i skyggen. I solen, kan deres høyde nå 40 fot.

2 Se etter bracts - rosa, gule eller hvite modifiserte blader som ser ut som kronblader og spredt tre til seks inches tvers. Gruppert i midten av hver bract, vil du se en Dogwood sanne blomster, som er små og gul-grønn.

3 Ta hensyn til løvverk farge. Om våren, Dogwood blader er lys grønn, endre til dyp grønn i sommer. I høst, blir bladverket rød eller rød-lilla.

4. Se etter drupes ca 1/3 tommers lang. Noen varianter, inkludert den blomstrende Dogwood og Cornelian kirsebær, produsere små røde frukter i klynger på 3-5 i høst.

5 Observer hvordan de tre grener. Generelt, en kornell er grenene vokser i horisontale nivåer. Kousa dogwoods se buskete, men.

6 Sjekk ut treets vinter bark farge. En Dogwood s vil være grå-svart og rutete.

Hint

  • For å måle treets høyde, bruk en rett pinne lengden på armen. Gå bort fra treet mens du holder pinnen oppreist på armlengdes avstand. Stopp når du ikke lenger kan se stammen senterlinje. Mål avstanden mellom der du er og foten av treet for å finne sin omtrentlige høyden.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com