Hvordan regrout Mosaic Tile i en utepeis

August 8

Hvordan regrout Mosaic Tile i en utepeis


Mosaikk fliser er brukt inne og ute for dekorative gulv og vegger. Mosaikk er definert som fliser som måler to inches eller mindre, og derfor inneholder mye fugemasse gjennom en installasjon. Hvis fugemasse på en utendørs mosaikk begynner å sprekke eller smuldre, kan dette utsette underlaget til elementene og til slutt må skiftes ut. Den eneste måten å gjøre dette på er å grave ut fugemasse rundt hver mosaikk og erstatte det med frisk fugemasse. Mens tidkrevende, vil dette sikre en langvarig fugemasse jobb.

Bruksanvisning

1 Fjern fugemasse mellom mosaikk tesserae med et verktøy kniv. Plassere spissen av kniven mellom to tesserae, eller mosaikkfliser, og grave i en nedadgående bevegelse. Vær forsiktig så du ikke skraper kantene på tesserae mens du arbeider. Chip ut fuger litt om gangen, og bytte blad på kniven når det slutter å bite i fugemasse.

2 Bland ny fugemasse i henhold til produsentens instruksjoner. Den resulterende massen skal ligne peanøttsmør når du er ferdig.

3 Scoop en liten mengde av fugemasse på tesserae i en tid med en fugemasse flyte. Hold flyte i en 45-graders vinkel til tesserae og trykk fugemasse ned mens du drar den flyte over. Lag flere passerer over hver del av mosaikk, som kommer fra forskjellige vinkler for å sikre at mørtelen blir plassert mellom rundt hver flis.

4 Tørk overflaten av tesserae forsiktig med en fugemasse svamp til å fjerne overflødig fugemasse. Bruk en lett fuktet svamp og lage en pasning over mosaikk med den rene siden av svampen før skylling. Endre vannet du skylle med ofte for å unngå dis. La fugemasse og tesserae satt opp og tørke i minst 24 timer.

Hint

  • Hvis mulig, planlegge regrouting når ingen regn er i prognosen. Grout trenger et minimum av 24 timer for å tørke, og to til tre dager er enda bedre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com