Hvordan man kan sammenligne en Brick House til en Wood House

June 1

Hvordan man kan sammenligne en Brick House til en Wood House


Hvis du bygger et hjem, er du kanskje interessert i å lære mer om de ulike materialene som er tilgjengelige. To av de vanligste byggematerialer for boliger er tegl og tre. Mange hjem utbyggere og entreprenører vil være kjent med begge disse materialene, selv om noen kanskje foretrekker å bygge med en over den andre. Snarere enn å la byggherren eller entreprenøren bestemme for deg, se inn i murstein og tre hus og sammenligne dem slik at du kan gjøre en utdannet beslutning.

Bruksanvisning

Ferdige 1 Vis hus under bygging eller nylig som er både murstein og tre, gjerne ved entreprenører som du vurderer for ditt hjem. Vise boliger vil gi deg et bedre inntrykk av hva hver byggemateriale ser ut, og du kan velge en basert på dine preferanser.

2 Forskning vedlikeholds involvert med hver type materiale. Vanligvis tre husene må males hvert 10. år eller så, mens murhus ikke. Men begge må renses hver seks måneder eller ett år.

3 Se på hvordan avfallet for hvert materiale kastes når huset er bygget. Tre avfall kan gjenvinnes eller forbrennes, i henhold til Royal Institute of Technology. Imidlertid er murstein avfall sannsynlig å ende opp i et deponi.

4 Ta lang av hvert materiale i sammenligning. Brick er ofte mer langvarig, men er også ofte mer kostbart å erstatte. Også, hvis du vurderer boliger som allerede er bygget, ta hensyn til hvordan bakken har holdt opp gjennom årene for å få et inntrykk av hvordan det vil holde seg i fremtiden.

5 Factor i prisen for hvert materiale. Dette vil variere sterkt avhengig av den aktuelle typen av tre og murstein som du arbeider med, og entreprenøren du velger. Få flere bud fra entreprenører for hver byggemateriale til nøyaktig sammenligne prisene.

6 Tenk været i området. Mens murstein kan håndtere mer effektivt med regnvær, det er ikke perfekt. En godt forseglet tre hus kan holde ut det våte været bedre enn et murhus med svak mørtel og et tynt grunnlag.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com