Hvordan Grow wheatgrass Uten Mold

May 19

Hvordan Grow wheatgrass Uten Mold


For innendørs dyrkere, kan mugg og hvetegress synes å gå hånd i hånd. Hvis du har vokst det lenge nok, er det sannsynlig at det på et eller annet tidspunkt, har du sett at icky blå mold dekke bunnen av hvetegress stilker. Denne formen er ufarlig. Ganske enkelt å kutte over det og vaske wheatgrass vil løse problemet. Men dens utholdenhet kan være frustrerende. Wheatgrass mold dukker opp så ofte fordi dens sporer finnes på mange wheatgrass frø forsyninger og skuffer. Å vokse wheatgrass uten mugg, må du utrydde sporene og legge forholdene uegnet for muggvekst.

Bruksanvisning

1 Kjøp din wheatgrass frø kun fra anerkjente, erfarne barnehager som tilbyr sertifisert, state-inspisert hvetegress. Dette høykvalitets, har riktig lagret wheatgrass minst tilbøyelighet for å huse muggsporer.

2 Vask wheatgrass brett med 10 prosent blekemiddel og plast skrubbe børste til å drepe eventuelle muggsporer kan det skjuler. Skyll formen skuffen grundig med vann når du er ferdig for å fjerne eventuelle rester av blekemiddel før du planter.

3 Fjern wheatgrass skuffen dekning når wheatgrass frø har blitt spire i tre til seks dager. Dekselet er laget for å gi den fuktighet som ung wheatgrass trenger å spire og vokse. Men denne fuktigheten også oppfordrer veksten av mold. For å kompensere for wheatgrass er redusert fuktighet, kontrollerer jordas fuktighetsnivå to ganger daglig for å sørge for at det fortsatt er fuktig sin dybde. Deretter spray unge hvetegress spirer to ganger daglig med vann fra en sprayflaske for å holde det fuktig også.

4 Plasser en liten vifte i rommet at wheatgrass vokser i, men ikke direkte rettet mot skuffen. Viften vil sirkulere luften i rommet og tørre forhold litt for å hindre muggvekst.

Hint

  • Blå fuzz mold er ufarlig. Hvit eller brun mold på hvetegress, men er skadelig. Ikke bruker hvetegress med denne type mugg vokser på det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com