Når å beskjære et Crab Apple

June 2

Når å beskjære et Crab Apple


Crab epletrær er svært lik sine større fettere, eple. De bærer små, vakre og velduftende blomster hver vår som spenner fra hvit gjennom mørk rosa, og frukten kommer i samme nyanser som eplesorter. Som epler, forbedrer intelligent beskjæring utseende, helse og produksjon for treet.

Seasonal Beskjæring

Aldri beskjære en krabbe eple i de første to eller tre år etter at den ble plantet. Den trenger energi bladene gir til å bli etablert. Tenk beskjæring en krabbe eple neste vår om årets produksjon er skuffende, men forstår at det kan ta to eller flere år for å komme helt tilbake. Alltid beskjære en krabbe eple på senvinteren eller tidlig om våren før blomstene begynner å spire. Beskjæring etter juni vil fjerne knoppene nødvendige for neste års blomster og epler.

Hva å beskjære

Å fjerne for mye av krabbe eple på en gang vil skade treets vekst. Bare fjerne opptil 25 prosent av den totale tre i et års tid. Prioriteringer for fjerning er døde eller skadede greiner og kryssende grener, som er to grener som gnir mot hverandre. Fjern svakere av de to kryssende grener. Under senere beskjæring holde et øye med åpning midt på treet opp for sollys og vind. Når det er mulig, beskjære lemmer som forgreiner seg mindre enn 45 grader fra stammen. Stammen lemmer bør beskjæres slik at det er minst 18 inches mellom ett lem og en annen.

suckers

Krabbe epler er spesielt utsatt for suckers vokser fra bunnen av treet. Disse svekke treet og bør fjernes når de dukker opp i løpet av våren. Watersprouts er like, men de vokser fra greinene. Fjerne dem mens de er små, er lettere og reduserer muligheten for sykdommen til å sette inn.

Grilling med Apple Wood

Med mindre grenen er syk eller scabby er det bedre å holde den og bruke den for en grill røyker eller grill. Den Firepit og Grilling Guru nettsiden kaller eple tre "kongen av alle koke skogen" og det er ingen forskjell mellom eple og krabbe epletre. Grillers betale en premie på butikken for høy kvalitet eple biter, og hvis du er å kutte greiner av et tre vil du få det gratis. Lukter søtt, med en fin røyksmak, er eple tre et perfekt supplement til grillet kylling og svinekjøtt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com