Høyden til ordinær Forget-Me-nots

June 3

Høyden til ordinær Forget-Me-nots


Selv om navnet "Forglemmegei nots" er spesifikke for en bestemt plante, et par forskjellige blomsterplanter også blir kalt av denne moniker. Blomstene på disse plantene er noe lignende, men plantene er ikke det samme. Når du vokser årlig glemmer-meg-ikke planter, høyden at du kan forvente at de skal nå avhenger av den enkelte anlegget.

Sann Forget-Me-Not

Ifølge Brandeis og Wellesley universiteter, er Myosotis Scorpioides den sanne glemmer-meg-ikke anlegget. Sanne Forget-me-not planter er villblomster som produserer lys blå blomster med gule sentre. Disse blomst blomstrer vokser i klynger sirkulære langs stilken av anlegget. Den sanne glemmer-meg-ikke kan variere i høyde fra ca 6 inches til nesten to føtter.

Creeping Forget-Me-Not

En annen plante ofte referert til som en glemmer-meg-ikke den snikende glemmer-meg-ikke, eller Omphalodes Verna. I stedet for lyseblå blomster med gule sentre, krypende glemmer-meg-ikke blomstrer med mørke blå blomster hver vår. Den krypende glemmer-meg-ikke vokser i et viltvoksende mønster, noe som gjør det bra for å dekke bakken, spesielt i områder der gresset kan være vanskelig å vokse. Den maksimale høyden på krypende glemmer-meg-ikke er bare 8 inches, ifølge Michigan State University.

andre planter

Noen planter som finnes i landskapet kan forveksles med Forglemmegei nots, men plantene faktisk ikke Forglemmegei nots i det hele tatt. På grunn av likheten i farge og vekstmønster av blomster, kan den blå Alkanet anlegget bli feilidentifisert som glemmer-meg-ikke, ifølge Beth Willis ved University of Tennessee. De to plantearter er beslektet, men de er to forskjellige planter. En måte å identifisere at en plante er en blå Alkanet og ikke en glemmer-meg-ikke, er ved høyde. Blå Alkanet sin vokse høyere enn glem-me-nots, ofte nådde høyder på 3 til 5 fot.

Hvor Forget-me-nots Grow

Sanne glem-me-nots vokse i nesten alle deler av USA og Canada, inkludert alle sørøstlige Canada, alle av det nordøstlige USA, alle av det vestlige USA og de vestlige kystprovinsene i Canada. Veksten mønster av ekte glem-me-nots hopper noen tilfeldige amerikanske stater og canadiske provinser i sentrum av landene, blant annet Oklahoma og Kansas i USA og Alberta i Canada. Forget-me-nots også er ikke funnet i Texas, Florida og South Carolina og i Newfoundland, Canada.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com