Hvordan Paint soler på en vegg

June 11

Hvordan Paint soler på en vegg


Legg interesse for en vanlig vegg ved å male solen eller flere soler. Snarere enn å dekke hele veggen, lage en 20-tommers (eller flere) område under taket med forskjellige sol design i en rekke størrelser og varme farger. Bruk forskjellige størrelse sjablonger og deretter legge til detaljer og aksenter ved å male dem med pensler og akrylmaling. Ingen kunstneriske evner er nødvendig - bare litt fantasi og et ønske om å prøve å dekorere med sol design forbedret med maling.

Bruksanvisning

1 Stå på en stige for en trygg avstand og markere 20 inches ned fra veggen taket med en blyant og linjal. Lag små merkene for område å male sol bilder. Gjør dette på hver vegg der soler vil bli malt.

2 Hold sol sjablong, en om gangen, mot veggen i området for sol design. Med blyant, spore solen i sjablongen. Hvis en bestemt design er ønsket, kan du bruke en linjal for å markere hvor hver design vil gå, slik at de er jevnt fordelt. Et annet alternativ, hvis ønskelig, er å markere sjablonger på en tilfeldig måte, bor innenfor 20-tommers veggareal under taket.

3 Hell litt akrylmaling på en papptallerken i den ønskede farger å male solen, omtrent fire pytter.

4 Med en liten pensel, fyll i omrisset av en sol på veggen. Påfør kontraster, mørkere og andre farger fra paletten å legge til detaljer og aksenter. Solens trenger ikke å se helt like; faktisk, variasjoner i farger og detaljer er mer interessant og viser håndlagde arbeid.

5 Når prosjektet er ferdig, signere og datere arbeid i et hjørne av en vegg med en blyant.

Hint

  • Øv tracing en sjablong og male ett eller flere soler på akvarell papir for å fastslå hvordan å male design og hvordan valgt farger vil fungere together.Refer å dekorere oppslagsverk tilgjengelig på et bibliotek eller bokhandler å forske solen designs.Create dine egne sjablonger på tykt papir ved hjelp av en datamaskin og skriver, deretter kutte ut designs.Move møbler vekk fra hver vegg skal males og dekke gulvet med gamle aviser eller beskyttende plastic.It kan være ønskelig å fylle ut alle soler stensilert på hver vegg først før du går tilbake til å legge til flere farger og detaljer. Dette vil bidra til å gjøre prosjektet gå raskere.
  • Maling i godt ventilert område; åpen windows.Wear gamle klær.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com