Magnolia Tre: Svart Grener med hvite flekker

July 27

Magnolia Tre: Svart Grener med hvite flekker


Magnolias er favoritt prøven trær for gartnere å vokse for sine store blomster og mørke grønne blader. Du kan velge å vokse en av mer enn 80 magnolia arter, ifølge USAs nasjonale arboretum. Faktisk, selv busk store magnolia er tilgjengelig for gartnere som har små verft. Dessverre kan magnolia opprettholde skade fra feil vare, skadedyrangrep eller soppsykdommer, noe som kan føre sine grener til å bli svart og ser ut til å ha hvite flekker.

Gjødsel og plantevernmidler Injury

Magnolia trær kan oppleve blad brenne hvis du bruker for mye gjødsel eller feil spray plantevernmidler. Bladene på treet vise hvite flekker der gjødsel eller plantevernmidler ble brukt på treet. Leaf forvrengning, hemmet vekst og vener vises på marginene av bladene er andre symptomer på feil sprayet trær. Ingen bestemt kur er tilgjengelig hvis treet får for mye gjødsel eller plantevernmidler. Ny vekst må erstatte skadet hvitflekkede blader.

pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg er en sopp sykdom som forårsaker pulveraktig hvite flekker på bladene. Som treet avtar i helse, vil det vise døde sorte grener, forvrengt knopper, gulning av blader og defoliation. Fuktige værforhold ofte innlede disse soppsykdommer. Det er viktig for gartnere å sjekke sine trær i løpet av våren og sommeren for pulveraktig mugg. For å hindre fremtidige utbrudd av pulveraktig mugg, spray soppdreper på treet.

bladlus

Bladlus er soft-bodied insekter som suger næring ut av magnolia blader, ifølge University of California. En befolkning av hvite bladlus på treet kan få treet ser ut som om det har hvite flekker. Disse skadedyr forlate et stoff en klebrig stoff som kalles honningdugg. Sotete mold spores feste seg på grenene til klebrig stoff og forårsake grenene til å bli svart. Skadedyr gjennomføre mesteparten av sin skade når temperaturen er mellom 65 til 80 grader Fahrenheit. Påfør både en insekt såpe og soppdreper å fjerne skadedyr og tre sotete mold.

Bomulls Cushion Scale

Bomullspute skalaer er identifisert for sin lange hvite egg sac som er festet til pest. Eggsekker kan inneholde alt fra 600 til 800 røde egg. Fordi disse skalaene suge ut næringsstoffene i grener, løv og kvister, de forårsaker disse delene av treet for å bli svart og dø. I tillegg produserer denne skalaen honningdugg, som fanger svart sotet mold. Ledelsen består av feller som gartnere kan sette ut på deres magnoliatre som har feste til bomullspute skala. De fleste insektmidler ikke kontrollere disse skadedyr.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com