Hvordan Size Vel Pumper

May 28

Vel pumper kommer i mange forskjellige former og størrelser. Velge riktig størrelse er viktig for riktig funksjon og for energisparing. Når du kjøper en godt pumpe, kan butikker som Lowe oss være til stor hjelp. Les alltid bruksanvisningen for pumpen slik at du er klar over de forholdene som pumpen er konstruert for.

Bruksanvisning

Hvordan Size et godt Pump

1. Velg en pumpe med evne til å forsyne en gpm (gallon per minutt) med vann for hver gjenstand vil pumpen levere. Dette bør omfatte alle utenfor stussene. For å måle kapasiteten som trengs, telle alle kranene i hjemmet og utenfor. Ta med alle vasker, oppvaskmaskin, vaskemaskin, etc. og utenfor kraner. Anta at huset hadde 12 kraner; du trenger en tank med kapasitet til å pumpe 12 liter per minutt.

2. Bestem det totale løft av vannet når pumpes. Fra brønnen, å måle det høyeste punktet av vannivået til det høyeste punktet til hvilken vann pumpes. Dette brukes til å måle trykk. Hvis pumpen er en avstand fra huset og en lavere høyde, vil et høyere vanntrykk innstilling være nødvendig. For å måle, sette vanntrykket ved 20 psi (pounds per kvadrattomme) på innløpssiden av kranen som er lengst og høyest fra pumpen.

3 Velg en pumpe som ikke overmanne dine behov. En oversize pumpe vil føre til at pumpemotoren å sykle på og av, forkorte sin levetid og øke energiforbruket.

Hint

  • Pumper med større hk er i stand til å flytte mer vann ved større høyder.
  • Når du velger en godt pumpe, ta kontakt med en profesjonell. Kjenn dine behov før du begynner å handle.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com