Slik feilsøker en GE Profile Konveksjonsovner

July 19

Slik feilsøker en GE Profile Konveksjonsovner


GE Profile konveksjon mikrobølgeovn gi matlaging kraften i en vanlig mikrobølgeovn med det sprøgjørende virkninger av en tradisjonell grill, reduserer sjansen for mat som brød kommer ut varm og soggy. Feilsøking din profil konveksjon mikrobølgeovn bidrar til å identifisere og løse mindre tekniske problemer uten å ringe for reparasjon hjelp. Dette er nyttig hvis du ikke har forsikring som dekker dine hvitevarer eller hvis du har en utløpt produsentens garanti.

Bruksanvisning

En sjekk for å se om noe vises på LCD display; en blank skjerm og manglende respons fra kontrollene indikerer et problem med strømforsyningen. Kontroller at mikrobølgeovn er slått på, hvis det er mulig, og sikre sikringen beskytte kretsen fungerer som den skal.

2 Koble mikrobølgeovn fra strømforsyningen ved utløpet, bryter eller sikring og vent i 30 sekunder. Den interne datamaskinen tilbakestilles hvis det har vært en makt kirurg eller programvarefeil. Koble strømforsyningen og prøv å bruke mikrobølgeovnen igjen.

3 Hold "Clear / Off" i tre sekunder hvis "KONTROLL LÅST" blinker på LCD display; barnesikringen er for tiden hindrer inngang via kontrollene. Skriv inn din matlaging instruksjoner som normalt og at døren er tett lukket - apparatet skal fungere normalt. Hold "Clear / Off" for ytterligere tre sekunder på nytt barnesikringen.

4 Trykk "Clear / Off" et par ganger til displayet viser tiden. Nøye oppgi din matlaging instruksjoner slik at du ikke gjør noen feil. Sørg for at du velger riktig type mat og bare velge "Tine" hvis maten er frosset. Skriv inn en tilberedningstid eller mat i vekt, om nødvendig. Tilfeldigvis forlater ovnen i opptiningsmodus stopper mat fra matlaging riktig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com