Hvordan bruke Sprinkler Slanger

April 30

Sprinkleranlegg slanger er en måte å gi en jevn, rutine fordeling av vann til plenen, hage og blomsterbed. Dette er typisk bygget opp av to eller tre små, forbundet slanger som hver er foret med små perforeringer. Sprinkleranlegg slanger sitte direkte på bakken og spray en fin tåke over et spenn på ca 10 fot. Sprinkleranlegg slanger spare deg tid for å måtte vann for hånd og bidra til å forhindre over-vanning.

Bruksanvisning

1 Fest en tilbakeslagsventil til kranen hvis kranen ikke har en innebygd tilbakeslagsventil. Fest sprinkler slange. Fest en timer mellom kranen og dusj slangen hvis du ønsker å programmere sprinkler slange til å komme på med jevne mellomrom.

2 Legg dusj slangen der du vil den skal være. Striper på slange indikere hvilken side har perforeringer. Legg din slangen med stripe siden opp for å gi en spray; Dette fungerer godt for plener. Legg din slangen med stripe siden ned til direkte suge bakken og plantenes røtter; Dette fungerer bra for hagen senger. For sprøyting, plass eventuelle påfølgende rader med slange 14 til 16 fot fra hverandre. For soaking, plass eventuelle påfølgende rader med slange 16 til 20 inches hverandre.

3 Slå på kranen akkurat nok for slangen å starte sprøyting. Vanning på ca 30 minutters intervaller bør gi tilstrekkelig dekning og jord metning. Juster timing som trengs i forhold til klima og om din jord er sand, leire eller leire. Vann plener ganger i uken. Vann ettårige og grønnsaker hver to til tre dager. Vann tidlig på dagen eller på kvelden for å unngå midt på dagen fordampning.

Hint

  • Av og skylle innsiden av sprinkler slange å rengjøre rusk ved å løfte den opp fra bakken, åpne endelokket og skru på kranen full kraft.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com