Hvordan justere en forgasser Echo

May 11

Hvordan justere en forgasser Echo


Echo er en 2-syklus linje med gressklipper elektroverktøy. Alt fra linje trimmere til løvblåser og motorsager, er Echo linjen historisk kjent for å ha gitt ut den første håndholdte løvblåser. 2-takts utstyr kjøres på en blanding av gass og olje, ikke bare ved hjelp av denne blanding for brensel, men også som motorens smøremiddel. Som to-syklus utstyr begynner å alder, kan omstilling av brennstoffblandingen være nødvendig. Denne blandingen blir styrt av forgasseren.

Bruksanvisning

1 Plasser verktøyet på et flatt underlag.

2 På toppen av motoren er en flyttbar plastdeksel. Den ligger rett over forgasseren. Ta av dekselet, utsette luftfilteret.

3 Ta av luftfilteret. Hvis luftfilteret er skittent ren eller erstatte den.

4 Sett luftfilteret og luftfilterdekselet. På den side av forgasseren er to små skruer som er ved siden av hverandre. Nedenfor skruene stemplet inn i forgasseren blir merkingen; en med en "L", dette er justering for lav eller tomgang; den andre med en "H", dette er justering for høy eller full gass.

5 Start motoren. Som det går på tomgang tar liten flat skrutrekker og juster "L" skruen mot klokken for å øke motorturtallet og med klokken for å redusere RPM. Hold justering til motoren går jevnt.

6 Advance motoren til full gass. Juster "H" skrue. Vri skruen mot klokken for å øke RPM og med klokken for å redusere RPM. Hold justering til motoren går jevnt i full gass.

Hint

  • Over justere "H" skrue for å få mer makt legger slitasje på utstyret, og kan føre til indre skader på motoren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com