Slik fjerner Baderom Tile uten å skade gipsvegger

February 22

Slik fjerner Baderom Tile uten å skade gipsvegger


Enten du er remodeling, og erstatter bare noen få rader med utdatert flis, eller reparere en skadet flis, fjerne bad flis uten å skade gipsvegger kan være en vanskelig jobb. Det tar tid, tålmodighet og de riktige verktøyene. Selv om du kan chip bort fugemasse for hånd med små verktøy, er du sannsynligvis til å skade veggen i prosessen. Den beste måten å fjerne flis og unngå å skade veggen er å investere i eller låne en Dremel verktøyet med en fugemasse skjæreutstyret, eller kjøpe en fugemasse sag. Følg disse trinnene for å fullføre dette hjemmet prosjektet.

Bruksanvisning

1 Skjær bort fugemasse rundt fliser eller fliser som du vil fjerne. Arbeid langsomt og på om en 45-graders vinkel. Vær nøye med å klippe bort bare fuger og ikke inn i veggen. Når du tror du har fjernet eller kuttet bort det meste av fugemasse, stoppe og undersøke arbeidet. Du bør være i stand til å skyve en kitt eller gips kniv under flis. Hvis fugemasse er fortsatt blokkerer veien, holde skjæring, stoppe ofte for å sjekke hvor mye du har fjernet.

2 Skyv en sparkel eller gips sparkel bak fliser, får så mye av bladet bak flisen som du kan.

3 Arbeid sparkel eller gips sparkel inn og ut bak flisen i en cutting-lignende bevegelse rundt hver side av flisen for å løsne den fra veggen.

4 Lirk fliser fra veggen forsiktig, ved hjelp av sparkel eller gips sparkel. Flisen bør "pop" ut fra veggen. Hvis den ikke gjør det, gjentar trinn 3, løsne fliser mer før du prøver å trekke den bort fra veggen.

5 Gjenta prosessen for hver flis, som starter på den ytterste flis og jobbe deg i. Det er som regel lettest å fjerne det øverste vannrette rad først, deretter utenfor vertikal rad, og deretter begynne å jobbe innover.

Hint

  • Sett et mål å fullføre en liten del om gangen, i stedet for å ta på seg en stor, overveldende prosjekt på en gang.
  • Bruk kun metallblad og spatler å fjerne flisene, slik at du ikke tilfeldigvis bryte av en plast verktøy bak flisen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com