Hvordan holde bier fra Apple Trees

April 14

Bier kan være et irritasjonsmoment. Men bier er nyttig å hårlokk og blomster. De pollinere frø til å gjøre mer hårlokk og planter blomstre. Likevel kan de være farlig hvis du prøver å plukke epler og du har svermer av disse små skapningene flyr rundt. Det er noen ting du kan gjøre for å holde bier bort fra epletrær. I noen få enkle trinn, vil du lære hvordan du kan holde bier fra epletrær.

Bruksanvisning

1 Kjøp bee feller. Honey Bee og veps feller er trygt for miljøet, giftfri og enkel å sette opp. Dette kan lindre noen daglig sprøyting du kan ha å gjøre. "Beehive Wasp Trap Set" er en lys gul container som sukker vann er lagt til. Du kan henge dette fra epletreet og bli kvitt de biene som svermende rundt. "Gjenbruk Wasp Trap" er en glassbeholder som er uunngåelig for honningbier, veps og gule jakker. Du legger agn til glassbeholder, så heng den i treet og du vil bli løst fra biene plager dine epletrær.

2 Kjøp spray som er ikke-giftig for små dyr, mennesker eller frukt. Fruit Tree Spray er en organisk spay som kan brukes til å holde flere typer insekter i sjakk, inculding bier. "Bonide" Spider & Ground Bee Killer er et støv som kan plasseres på treet for å drepe bier og andre plagsomme insekter. Dette produktet har en applikator for å kunne plassere høyere opp i epletreet.

3 Bruk husholdningsartikler. Dryer tøymyknere er en naturlig avstøtende for bier. Heng dem i epletreet og biene vil ikke lage et reir eller gå i nærheten av din velsmakende epler. Eddik eller andre ikke-søte kjøkken element er en flott metode i å kontrollere biene nær din epletreet. Spray trær med en blanding av eddik og en liten mengde vann. Den søte eple lukten vil være maskert og biene vil bli klart.

Hint

  • Husk å vaske epler grundig etter at de er plukket og før de spises. Dette gjelder spesielt når du bruker spray eller andre husholdningsartikler å holde bier fra epletrær.
  • Unngå giftstoff eller plantevernmidler. Disse kan være skadelig for frukt samt små dyr som kan nyte hagen din. Kaniner, katter og føflekker kan bli skadet av disse produktene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com