Hvordan koble opp Batterier til Solar Panel

March 19Photovoltaic (PV), eller solenergi, er paneler designet for å levere en forhåndskonfigurert utgangsspenning, vanligvis 12, 24 eller 48 volt, men den egentlige utgangsspenningen varierer i løpet av dagen som værforholdene varierer. For å unngå overlading av batteriene, må disse svingningene være regulert av en PV lade kontrolleren er installert mellom panelene og batteribanken. Også for batteriene for å bruke den ladning som genereres av panelene, kan spenningen av banken må være den samme som de oppførte utgangs fra panelene.

Bruksanvisning

1 Koble solcellepanel konfigurasjonen til en PV lade kontrolleren. Denne kontrolleren forhold usikker spenning fra panelet, slik at den kan brukes til å lade batteriene. Det beskytter også batteriene mot overlading og beskytter panelet fra batteriene når solen går ned. Velg en med en lav passiv strømforbruk slik at batteriene vil forbli ladet når solen er nede, og det er ingen belastning.

2 Konfigurere batteribanken til samme spenning som den som er oppført utgangsspenningen av panelene ved å forbinde batteriene sammen i serie, parallelt eller begge deler. Husk at ledningene to batterier i serie fordobler spenningen mens ledninger dem i parallell opprettholder spenningen av et batteri, men dobler kapasiteten av banken.

3 Lag et 12-volts banken fra 12-volts batterier av kabling alle batteriene i parallell, som forbinder alle de positive terminalene og alle de negative terminaler til hverandre.

4 Lag en 24-volt banken ved kabling par av 12V-batterier i serie. Gjør dette ved å koble den positive terminalen på den ene til den negative av den andre. Koble disse parene sammen i parallell for å danne banken.

5 Lag et 48-volts bank av ledningsnett sett med fire 12V batterier i serie, og deretter koble settene i parallell for å danne banken.

6 Koble de positive og negative polene på batteribank til de utpekte terminalene på PV lade kontrolleren og koble kontrolleren til en inverter, etter koblingsskjema på kontrolleren. Omformeren vil konvertere DC batteristrøm til 110V AC husholdningsstrøm.

Hint

  • Bruk samme størrelse og lengden på batterikabel for å gjøre alle batteritilkoblinger.
  • Oppbevar batteriene på et kjølig, tørt og godt ventilert sted og vedlikeholde dem regelmessig.
  • Høyere spenning systemer er effektiv over lengre avstander og krever mindre gauge. Tenk på dette når du kjøper dine paneler og dimensjonering batteribanken.
  • Batterier som er fulladet kan levere en alvorlig elektrisk støt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com