Den beste måten å fjerne maling fra Metal

February 18

Den beste måten å fjerne maling fra Metal


I motsetning til tre, metall er en ikke-porøs overflate, noe som gjør det uegnet for maling adhesjon. Hvis du må fjerne maling fra metall, denne kvaliteten i stor grad forbedrer dine sjanser for å lykkes. I tillegg, fordi metallet er hardt og slitesterkt, gir det mulighet for mer aggressiv fjerning teknikker som kan skade mer sensitive overflater. Likevel, før du begynner, vet de riktige materialer til bruk og riktig måter å bruke dem, eller du kan ved et uhell skader metall og omkringliggende flater.

Bruksanvisning

1 Dekk til gulv under metall med plast dropcloths. Dekk plast dropcloths med stoff dropcloths.

2 Brush på et tynt lag med maling stripper, ved hjelp av en 3 til 4 tommer oljebasert pensel. La malingen stripper til å sitte på metallet i fem minutter.

3 Skrap vekk malingen, ved hjelp av en plast sparkel.

Hint

  • Hvis du trenger å fjerne mindre drypper og spruter av metall, først bruke lakk tynner til kviser, og deretter skrape dem fri med en plast sparkel.
  • Hvis du ikke har tenkt å male metallet og er bekymret skrape overflaten, bruk en fille som en buffer mellom skraper og maling.
  • Malingstynner vil føre den gamle malingen å kondensere. Ikke bruk en plast dropcloth av seg selv så drypper vil pool opp og føre til uforutsette søl. I tillegg kan drypper blø gjennom stoff dropcloths. Bruk begge typer gulvbelegg sammen, eller du kan sette flekker på underliggende overflater.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com