Hvordan få maling av et lerret tak

May 11

Hvordan få maling av et lerret tak


Mens lerret tak er ikke veldig vanlig i hjemmene, lerret tak oppstå i telt og gazebos rabatt på alle former og størrelser. Hvis du har fått maling på lerret taket av strukturen som et resultat av et DIY prosjekt gått galt eller en ut-av-kontroll kunstprosjekt, kan du fortsatt få den av, selv etter at malingen har tørket. Mens lerret ikke vil tillate deg å sand eller skrape av tørket maling veien harde tak vil, det er en måte å jobbe med dette materialet.

Bruksanvisning

Stain-Remover Lim

1 Dypp en tre tunge depressor i en krukke med beis-fjerner lime. Mett maling med et tykt lag av et lim designet for tøffe flekker. Tillat pastaen for å mette den tørkede malingen i minst 20 minutter.

2 Gni en lofri klut mot tørket maling. Malingen vil sakte skrubbe av lerretet taket og inn på din klut. Brett og slå klut som du jobber, slik at du ikke omfordele flekken på lerretet.

3 Fyll en sprayflaske med kaldt vann og spray lerretet for å skylle den ren. La det lufttørke.

Ammoniakk og vann

4 Hell 1/2 kopp ammoniakk i en stor krukke. Tilsett 2 kopper kaldt vann. Sett på lokket på glasset og rist godt.

5 Dypp en lofri klut inn i blandingen og kratt på lag med tørket maling. Re-dyppe kluten i løsningen av vann etter behov.

6 Fyll en sprayflaske med kaldt vann når du har fjernet all maling fra lerretet taket. Spray taket med kaldt vann for å skylle bort den ammoniakkrester. La det lufttørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com