Hvilken farge vil du male veggene når du dekorere i British Colonial Style?

August 9

Hvilken farge vil du male veggene når du dekorere i British Colonial Style?


En britisk koloni design stil, som dateres tilbake til 1600-tallet, er en blanding av britisk og Karibia dekor. Tradisjonell møter tropisk med mørk mahogni og teak skogen, flettet, rotting, flytende stoffer og frisk grønt og blomster. I en britisk koloni hjem innredning stil, rik tregulv og møbler sidestilt med lyse, lyse veggfarger.

Lys gul

Gi et rom med en britisk kolonistil en solrik utseende med smør gule vegger. Den varme fargen vil gli godt med mørke, rike tre stykker, for eksempel en seng headboard eller et salongbord. Bleke gule vegger er ideelle for en britisk kolonistil som de vil gi rommet et uformelt elegant touch. Lag en sammenhengende utseende ved å plassere gule dekorative puter på sengen eller sofaen. Myke, gule tepper vil legge mykhet til mørke tregulv.

Lyse blå

En blanding av lyseblå vegger og mørke møbler vil gi en britisk kolonistil-inspirerte plass en sofistikert stil. Velg en blå farge som minner om himmelen for en frisk, luftig utseende. Innlemme hvite tekstiler, for eksempel sløret gardiner og myke seng gulvbelegg, inn i ordningen for å legge til lysstyrke. En hvit lin-polstret sofa vil blande godt i en stue med lyse blå vegger og mørke tremøbler.

elfenbein

Male et rom vegger elfenben, som er en nyanse rikere enn hvitt, for å forbedre den klassiske siden av en britisk kolonistil. De lyse vegger vil gi en nøytral bakgrunn for innredningen stil. Lag en luxe utseende ved å dekorere rommet med elfenben møbler, for eksempel en sofa og kjærlighet sete sett. Heng vintage nautiske kart i mørkt tre rammer, og skape et samlingspunkt med en rikt detaljert gull-innrammede speil. Gi plass en øy innflytelse med fargerike innslag, som turkis blomstervaser og korall pynteputer.

Sea Foam Grønn

Sea skum grønne vegger vil reflektere lyset i en britisk kolonistil rom med mørke tremøbler og aksenter. Den myke, sjø-inspirert farge vil gli godt med tropiske innslag, for eksempel potte palmer og apoteker krukker fylt med skjell. Legg til plassen sin naturlige utseende med vevde tekstiler, for eksempel sisal tepper og kurver. Plasser friske tropiske blomster, som orkideer, i bambus vaser.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com