Hvordan skifte olje på en Sears Lawn Mower

September 20

Sears produserer og selger en rekke gressklippere, inkludert Yard-Man gressklippere og sin egen signatur merkevare, Craftsman. Sears gir et sett av vedlikeholdsinstruksjoner for å endre olje i gressklipper, anbefale at oljen skiftes etter hver 25. driftstime eller minst en gang hvert år. Selv om disse instruksjonene gjelder for en Sears Craftsman klipperen, kan de trinnvise detaljer brukes til mange andre gressklipper merkevarer.

Bruksanvisning

Hvordan skifte olje på en Sears Lawnmower

1 Tøm drivstofftanken helt før oljeskift ved å kjøre gressklipperen til tanken er tom. Finn tennpluggledningen, og koble den fra tennpluggen. Flytte den til en posisjon hvor det ikke vil berøre tennpluggen.

2 Test oljelokket for å kontrollere at det ikke er varmt å ta på. Når avkjølt, fjerne olje cap, og legg den til side.

3 Tøm oljen i en pose ved å vippe gressklipperen på siden med oljereservoaret nærmest beholderen for å hindre overflødig søl. Etter drenering, rock gressklipper litt fra side til side for å slippe overflødig olje i reservoaret.

4 Plasser gressklipperen tilbake i en oppreist posisjon på et flatt underlag. Rens bort eventuelt oljesøl fra gressklipperen med en ren klut før du legger den nye oljen.

5 Hell ny flaske med olje i reservoaret for oljepåfyllingstuten, stopper med jevne mellomrom for å kontrollere oljenivået. Sears anbefaler kontroll av olje hver noen unser deretter sjekke nivået med peilepinnen. Når oljenivået treffer nivået merket "full", la oljen til å bosette seg.

6 Fortsett med å legge til olje i små trinn etter at oljen er avgjort før den igjen når den "full" -merket. Sett på peilepinnen og cap før du gjenopptar bruk av gressklipperen.

7 Koble frakoblet tennplugg ledningen til tennpluggen etter utskiftning av hetten.

Hint

  • Sears anbefaler olje rangert med en API tjeneste klassifisering som spenner mellom SG og SL.
  • Bruk multi-viskositet oljer som 5W30 eller 10W30 i temperaturer under 32 grader Fahrenheit.
  • En høy kvalitet SAE30 kan anvendes ved høyere temperaturer.
  • Ikke tøm drivstofftanken ved å dumpe drivstoff ut av gressklipperen. Bare kjøre gressklipperen før tanken er tørr.
  • Ikke fyll oljereservoaret. Dette vil føre til en overdreven mengde røyk til å slippe ut fra gressklipperen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com