Hvordan bruke Salt Kill Grass

August 7

Grass kan gjøre for en vakker plen og utfylle et hjem hage, men hvis du har gress snikende opp i uønskede områder, kan det være en plage. Noen ganger gress har en måte å spirende opp mellom sprekkene i oppkjørselen din og gjør for en ujevn overflate. Grass kan også utgjøre et estetisk problem hvis du har den i mellom det dekorative steiner i landskaps og blant dine blomsterbed eller vegetabilsk patcher. Det kan være lurt å bli kvitt denne grønn vekst, og luke det ut kan være kjedelig. Men i stedet for å snu til noen ganger dyre anlegg eller luke mordere, kan du enkelt avhjelpe situasjonen ved hjelp av enkle salt og vann.

Bruksanvisning

1. Kombiner en kopp salt med to kopper varmt vann i en enkelt skål.

2 Rør blandingen godt med skjeen til all salt er oppløst i vannet, og du kan ikke lenger se noen av salt hvite krystaller sitter nederst.

3 Hell blandingen i en sprayflaske, og deretter stram lokket.

4 Spray løsningen av salt og vann på gresset i de områdene som du ikke ønsker det. Vent et par dager, og hvis gresset ikke er helt døde, blande opp en annen gruppe med salt og vann løsning som beskrevet i trinn 1 til 3 og spray gresset igjen. Det bør ikke ta mer enn to programmer for å kunne drepe uønskede gresset i hagen din.

Hint

  • Den meget sure natur av saltet er svært effektive til å drepe ikke bare gress, men ugress og andre blomster i tillegg. Saltet har vært kjent for å ødelegge den jord hvor den er påført. Fremtidig vekst i dette området vil være vanskelig.
  • Bruk hansker når du er sprøyting blandingen av salt og vann på gresset som surhetsgraden i løsningen kan svi hvis det kommer i kontakt med noen områder der det er ødelagt hud eller skrubbsår og kutt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com