Ski Lodge Theme Decor

June 27

Ski Lodge Theme Decor


Ingen ski tur er komplett uten varm sjokolade i hytta etterpå, og dekorere et hjem i en lodge tema er den perfekte måten å bringe det varm, toasty følelse hjemme hele året.

typer

Det finnes flere forskjellige typer lodge dekor å velge mellom. En østlige Adirondack tema vil fokusere på å gjenskape følelsen av krystallvann med blått og grønt aksent av furu bord og stoler og massevis av skog-mønstrede kast. Et tema mer egnet til fjellene i Vesten kan inneholde nøytrale brunt og grønt, hestesko og okser seletøy på veggene og naturstein peis.

Egenskaper

En av de første tingene som kommer til hjernen med en skihytte tema er en peis, sammen med rikelig med komfortable sitteplasser foran den. Tykke tepper og store oppbevaringskister også gå med en stil av lodge innredning. For veggene, vurdere monterings ski eller truger, kano årer, antikke våpen eller innrammede sepia bilder av utendørs scener.

betraktninger

Gjør noen strukturelle redecorating kan fullføre skihytte utseende. Spesielt effektivt i rom med katedralen tak, installere utsatt, naturlig tre bjelker på tvers av taket og i hjørnene av rommet kan legge til en rustikk følelse.

fordeler

Et rom utstyrt med en skihytte innredning tema kan være et koselig sted å underholde gjester eller slappe av etter en lang dag på jobb eller i bakken. Denne stilen er innredet med en hensikt, og bare ved hjelp av dette ser skaper en atmosfære av velvære og fellesskap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com