Hvordan lage Håndklær Mykere

September 11

Hvordan lage Håndklær Mykere


Når du avslutter en fin varm dusj og gjør deg klar til å håndkle av, trenger du ikke ønsker å gni en skrapete håndkle mot din myk hud. Den type av vann som brukes i vasking av håndkle og rester av såpe og vaskemiddel kan føre til at håndklær til å miste sin mykhet. Linje tørking kan også føre til en grovere-følelse håndkle. Det er metoder du kan bruke for å gjøre håndklær mykere.

Bruksanvisning

1 Kjøp en kalkfilter for å fjerne hardt vann, som er forårsaket av kalsium og magnesium. Ta kontakt med en rørlegger for å planlegge installasjonen.

2 Fjern såpe oppbygging fra håndkleet. Plasser håndklær i vaskemaskinen og erstatte en kopp hvit eddik eller en oksygen renere for vaskemiddel og blekemiddel. Kjør syklusen med varmt vann.

3 Bruk to typer tøymykner. Velg en flytende tøymykner å inkludere i vaskesyklusen. Legg en tørketrommel ark tøymykner til håndklær mens i tørketrommelen for å gjøre dem mykere.

4 Ta en kopp ammoniakk med den anbefalte mengden vaskemiddel for fremtiden washes.Replace blekemiddel med ammoniakk som de to ikke skal blandes.

5 Kjøp en piggete mykgjørende ball. Kaste den i tørketrommelen. Piggene massere stoffet som klærne tørkes i tørketrommel.

Hint

  • Bland aldri Harmonia og blekemiddel sammen i en vaskemaskin.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com