Slik installerer en Angle Grab Bar

August 24

Slik installerer en Angle Grab Bar


Vinklet grip barer hjelpe mennesker som mangler styrke til å stå opp på egen hånd å gradvis trekke seg til sine føtter fra en sittende eller bøyd stilling. De er normalt finnes i bad, nær toaletter og dusjer, men du kan installere dem hvor som helst de trengs. Prosedyren for å installere en er enkel, men du må ta stor forsiktighet for å installere det riktig fordi den personen som trenger det kan bli alvorlig skadet hvis linjen ikke holder hans eller hennes vekt.

Bruksanvisning

1 Bruk stud finder for å finne stendere i veggen der du planlegger å installere de to endene av håndtak. Marker midten av en stud med en markør på det punktet hvor du planlegger å installere den høyere enden av håndtak. Dette bør ikke være høyere enn fem fot. Deretter markerer andre stud på noe punkt, slik at du vet hvor det er.

2 Plasser den høyeste enden av grab bar over mark du har gjort og utvide baren på en nedadgående vinkel i forhold til andre stud.

3 Marker skruehullene i begge ender av støttehåndtak (det er normalt tre hull på hver ende) og satt i baren til side.

4 Bor styrehull gjennom Innta en 5/32-inch boret med.

5 Monter støttehåndtak og sett to-tommers skruer gjennom hvert hull i begge ender. Bruk rustfritt stål nr 10 eller nr 12 flathodede skruer. Snu dem inn til de er faste.

6 Trekk deg opp med grab bar for å teste sin evne til å holde vekten. Baren skal ikke rikke under vekten din.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com