Hvordan Bruk en Tub Alcove

July 12

En kar alkove kan tilby ekstra privatliv ved å kapsle et badekar med delvis eller full vegger på tre sider. Det kan gi visuell adskillelse mellom badekar og resten av badet området. En kar alkove kan også gi strukturell støtte for et badekar, hindrer karet fra skiftende under bruk, og gir et middel for å skjule vannforsyning linjer og avløpsrør. Innramming et badekar alkove er en grei prosess som krever bare grunnleggende snekring verktøy.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden av badekaret med et målebånd. Bestem høyden på alkove.

2 Mål fire deler av 2-av-fire-tommers trelast 4 inches lengre enn bredden av badekar. Måle to ytterligere seksjoner som er lik lengden av karet. Skjær disse delene til lengde med en sirkelsag; de vil danne den øvre og nedre plater av krok rammen.

3 Mål og kutt deler av to-by-4-tommers trelast 4 inches kortere enn den ferdige høyden på alkove. Disse delene danner de vertikale stenderne i alkove rammen. Du trenger en stud for hver 16 inches av lengden på den ene siden av karet og for hver 16 inches av bredde på begge ender av karet.

4 Legg ut to lengde plater på sine to-tommers sider. Plasser en tapp mellom platene i begge ender og ved 16-tommers mellomrom mellom endestenderne. Bore to pilothull gjennom den øvre og den nedre platen inn i endene av hver bolt med en drill. Sett inn og stram 4-tommers treskruer gjennom pilothull med en elektrisk skrutrekker. Gjenta denne prosessen med de resterende lengde plater og bredde plater.

5 Stå de tre alkove rammeseksjoner på deres bunnplater. Monter delene slik at lengden rammeseksjon er selv med endene av begge bredderammeseksjoner. Bor pilothull gjennom sidene av topp- og bunnbredde plater i topp og bunn lengde plater og sikre seksjoner med seks-tommers treskruer.

6 Sett rammen på plass. Bor pilothull gjennom bunnplatene i undergulvet ved 4-tommers mellomrom. Sett inn og stram 4-tommers treskruer for å feste alkove rammen til undergulvet. Hvis alkove rammen strekker seg til taket, gjenta denne prosessen med de beste rammeplater for å sikre alkove rammen til taket.

Hint

  • Bruk vernebriller og arbeidshansker når du skjærer og montering av alkove ramme å forebygge skader.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com