Hvordan lage en lett Faux Rock for en bakgård

July 27

Hvordan lage en lett Faux Rock for en bakgård


Hypertufa er en prosess med å lage, for hånd, en faux stein som ligner tufa, som er vulkansk stein. Denne prosessen skaper en lett faux stein som kan være en hvilken som helst form eller størrelse. Du kan lage mange ting fra denne metoden, og alle er langvarig og vil ikke fryse, smuldre eller sprekk i ekstrem varme eller kalde temperaturer. Det finnes mange oppskrifter på variasjoner i farge og tekstur på en faux stein. Disse faux stein instruksjonene omfatter grunnleggende faux stein ingredienser for nybegynnere.

Bruksanvisning

1 Form pappesker i en generell form av en faux stein. Fest brikkene med duct tape for å holde formen. Du må kanskje kutte boksene med saks eller knuse dem inn i en bestemt form.

2 Cut fjørfe netting med avbitertang og sted rundt utenfor kanten av boksen form. Snipping fjørfe netting med avbitertang i avrundede områdene vil tillate det å legge ved siden av fjørfe netting i en rund form. Bruk ståltråd om nødvendig for å holde formen ved å feste strimler eller biter av fjørfe netting sammen.

3 til en del Portland sementblanding med sand, en del perlitt eller vermikulitt og 1 del torvmose i en beholder. Sett gummi kjøkken hansker på, og tilsett vann til blandingen. Begynn med en liten mengde vann og tilsett som nødvendig for å oppnå en blanding som vil holde sammen i hånden, men når du klemmer det bare noen få dråper vann vil renne ut. Bland med hendene tilsette vann som du trenger og teste blandingen.

4 Fordel blandingen på faux stein skjema med hendene og trykk inn i fjørfe netting form. Tilsett mer i noen områder enn andre for en ujevn overflate. La din prosjekt tørke i minst 24 timer før du begir deg utendørs slik at den har beskyttelse mot regn og dugg som vil legge ekstra fuktighet til din faux rock. Vask beholderen ut med vann slik at det kan brukes på nytt.

Hint

  • Bruk en stor container for store prosjekter, slik at du har plass til å blande ingrediensene godt. En liten beholder som en kaffe kan vil fungere for små prosjekter.
  • Den ingrediensblanding må være konsistensen av cottage cheese for anvendelse.
  • Sementblandingen begynner å sette i løpet av ca. 10 minutter, og blir tykkere. Det er best å blande elementene sammen så raskt som mulig for å være konsekvent.
  • Du kan farge blanding av ingredienser med noen konkret beis eller maling, men husk at det vil tørke flere nyanser lysere enn det ser ut i sin våt tilstand.
  • Du kan la faux stein delvis kurere og brukt en skje, sparkel eller skrutrekker for å skaffe seg en distinkt form av noe slag inn i faux rock.
  • Ikke inhaler Portland sement blanding når du helle det eller blande den i tørr tilstand.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com