Hvordan Catch a Thief

September 3

Dessverre, vi lever i et samfunn der vi trenger å være på konstant utkikk etter personer som ønsker å stjele fra oss. Du har kanskje tidligere blitt ranet på enten hjemme eller på jobben og ønsker å fange den personen i handlingen igjen. Du kan bruke flere metoder for å fange en tyv.

Bruksanvisning

1 Sett opp et hjem overvåkingssystem. Et hjem overvåkingssystem innebærer bruk av bildeteknologi til rekord områder av ditt hjem eller bedrift som du ønsker å holde trygg.

2 Sett i flomlys. Flomlys kan brukes til å fange en tyv prøver å bryte inn eller i det minste å skremme dem vekk.

3 Installer et sikkerhetssystem i hjemmet eller bedriften. Sikkerhetssystemer kan varsle myndighetene til potensielle innbrudd på din eiendom. Slomin skjold og ADT er pålitelige navnene i sikkerhet.

4 Bruk webkameraet på datamaskinen for å fange en tyv. Du kan sette opp webkameraet til å doble som et overvåkningskamera. Les bruksanvisningen som fulgte med webkameraet til å finne ut hvordan du kan lagre bilder.

5 Få en vakthund. En hund kan beskytte hjemmet ditt og angripe når tyver bryter inn i lokalene. Hunden må kanskje gå gjennom et opplæringsprogram for å forstå hvordan du trygt beskytte hjemmet ditt.

Hint

  • Hvis pengene kommer opp mangler på din bedrift, kan du prøve å arrangere en situasjon som gjør det mulig å fange tyven på fersk gjerning.
  • Du bør aldri prøve å fange en tyv ved å bruke fysisk makt eller kjører etter dem. Kontakt lokale myndigheter å håndtere saken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com