Hvor mange Feet Deep er et gjennomsnitt Basement?

August 16

Hvor mange Feet Deep er et gjennomsnitt Basement?


Å ha en kjeller i huset bidrar til å støtte den overordnede strukturen og gir ekstra boareal. Hvis du planlegger en ny konstruksjon, vil du ønsker å vurdere dybden av kjelleren før du gjør deg klar til å bygge. Basement dybder og størrelser varierer avhengig av hvor du befinner deg, type hjemme og budsjett. Du entreprenør vil være i stand til å veie presise argumenter for og imot og diskutere med deg den endelige kostnaden for bygging.

Kjeller

En kjeller er en ressurs for mange hjem og gir den viktigste støtte og stabilitet av hjemmet. Dybden av kjelleren er viktig fordi det må være nok opptakene å forsterke utformingen av huset skikkelig. Ifølge University of Missouri Extension, er den gjennomsnittlige kjelleren rundt 8 fot i høyde for de fleste nybygg. Eldre boliger eller tilpassede utformede boliger kan være litt mindre eller mer. Ikke alle boliger er bygget på en kjeller fundament. Hvis boligen ligger på flere lag med grunnfjell eller kalkstein som er nær overflaten av jord, kan det være utfordrende eller i noen tilfeller umulig å bygge en kjeller. Jord som er i nærheten av et våtmarksområde, inneholder mye leire, eller er våt og mettet kan også gjøre det utfordrende å bygge en kjeller.

Crawl Space

Hvis du ikke klarer å bygge en kjeller på din eiendom, men vil likevel gjerne ha din foundation av bakken, velger en krypkjeller. En krypkjeller er et lite område under huset som er skapt ved å heve grunnlaget for hjemmet ved rundt 32 inches. De fleste gjennomsøker områder er i hovedsak bygget på toppen av slagg blokker og en kombinasjon av metall og tre bærebjelker. En krypkjeller er ikke en stue, men det kan huse vannrør, gass og elektriske linjer, brønnpumper og andre verktøy. Fordi en krypkjeller skal være riktig isolert, spesielt hvis du bor i et kaldere klima, kan den faktiske nyttevolum være mer begrenset.

fordeler

Å ha en 8-fots kjelleren har mange fordeler. Kjelleren er et bra sted for de fleste av dine større verktøy som for eksempel en varmtvannsbereder, ovn, vannfilter, vaskemaskin og tørketrommel. Du kan enkelt slå kjelleren til en funksjonell stue og bruke slipp tak for å dekke opp overhead ledninger og rør. Legg til flere rom i kjelleren, så lenge det er to utganger på hver side, i tilfelle brann eller nødsituasjon. Noen mennesker bruker kjellere som lagerrom for å begrense rot og gi mer plass ovenpå.

problemer

Som alle strukturer, kan en kjeller føre til problemer i hjemmet ditt. De fleste problemene oppstår når byggingen er gjort feil, eller en vær-relaterte problemer forårsaker skade. Å sørge for at kjelleren har skikkelig vanntette vegger og effektiv drenering rundt fundamentet vil sikre kjelleren holder seg tørr. Hvis du har et problem med vann å fylle opp i kjelleren, kan det være lurt å installere en sump pumpe for å tømme og utslipp vann etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com