Bone Meal & Orange Trees

July 2

Bone Meal & Orange Trees


Gleden av å vokse appelsintrær (Citrus × sinensis) er begrenset til gartnere i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 9b gjennom 11. appelsintrær foretrekker et subtropisk klima og er ikke pålitelig hardfør i områder kjøligere enn US Department of Agriculture hardførhet sone 9b, med mindre dyrket som en beholder plante. Beinmel er ikke en komplett gjødsel for appelsintrær, men det gjør forsynings fosfor i en lett tilgjengelig form.

Bone Meal

Beinmel er laget av finmalte dyrebein, vanligvis hentet fra slakteriavfall, og er ofte behandlet med damp for å hindre spredning av patogener. Selv om benmel er primært betraktes som en kilde for fosfor, leverer det også betydelige mengder av nitrogen og kalsium. Den typiske næringsanalyse av beinmel er 5-12-0, eller 5 prosent nitrogen, 12 prosent fosfor og 0 prosent potash vekt; den inneholder også 22 prosent kalsium etter vekt.

Bruk av Bone Meal

Beinmel er dyrt i forhold til mengden av store næringsstoffer. Det ville være billigere å levere nitrogen med kunstgjødsel, fosfor med soft rock fosfat og kalsium med landbruket kalk. Den primære fordelen med beinmel er at det er en organisk kilde umiddelbart tilgjengelig fosfor, mens rockebasert fosfor endringer frigi sine næringsstoffer tregere. Hvis du forbereder jord flere måneder før planting din appelsintrær, ville det være mer økonomisk å bruke råfosfat. Hvis du er nesten klar til å plante trær eller for trær som allerede er etablert, er beinmel et godt valg.

Fosfor for Orange Trees

Appelsiner og de fleste andre sitrusfrukter har ikke spesielt høye fosforbehov. Hvis jorda er relativt fruktbar, kan du få akseptable utbytter uten fosfor gjødsel. Hvis du er bekymret for jordas opprinnelige tilførsel av fosfor, eller hvis du ønsker å gjøre alt du kan for å sikre optimal avkastning, gjelder ca 1 pund av fosfat til hvert tre hvert tredje år. Beinmel er 12 prosent fosfat vekt, så du vil trenge for å søke om 8,3 pounds av kjøttbenmel til å levere en pund av fosfat per år. Spre beinmel rundt bunnen av treet og rør forsiktig inn i toppen noen inches av jord.

Nitrogen for Orange Trees

Appelsintrær krever høye nivåer av nitrogen. Hvis trærne ikke produserer så bra som du forventer, er problemet mest sannsynlig en nitrogen mangel. Appelsintrær trenger ca 1,5 pounds av nitrogen per år. Beinmel er 5 prosent nitrogen vekt, så du vil trenge 30 pounds av beinmel per tre per år. Dette ville være uhensiktsmessig dyrt, men enda viktigere, ville dette mye beinmel leverer altfor mye fosfor. Følgelig er benmel ikke er en egnet nitrogenkilde for appelsiner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com