Hvordan ta vare på en Jaboticaba Bonsai treet

May 15

Hvordan ta vare på en Jaboticaba Bonsai treet


Også kjent som den brasilianske drue treet, Jaboticaba (Myrciaria, Eugenia eller Plinia cauliflora) er en bredbladet evig innfødt til Sør-Brasil. Vokst som en full-størrelse, 10- til 25-fots treet eller en miniatyr bonsai, er Jaboticaba del av Myrtle familien og er oppkalt etter Tupi ordet "jabotim", som betyr "skilpadde". Jaboticaba trær er kjent for sine spiselige frukter og hvite blomster som vokser ut av stammen, greiner og synlige røttene til treet. Begge bonsai og fullvoksne Jaboticaba varianter krever mye omsorg og oppmerksomhet, spesielt når det gjelder temperatur, vanning og sollys eksponering.

Bruksanvisning

1 Flytt Jaboticaba bonsai til et område av ditt hjem som mottar delvis sollys. Jaboticaba trær foretrekker delvis, men vil gjøre greit i fullt sollys hvis de er konsekvent vannes.

2 Overvåk lufttemperaturen. Jaboticaba bonsaitrær bare trives i tropiske temperaturer, inkludert USDA hardførhet soner 10 til 12, noe som ikke gjør det, i gjennomsnitt, erfaring temperaturer under 30 grader Fahrenheit.

3 Vann og fôr ofte. Jaboticaba er salt intolerant og krever tilstrekkelig vanning på en jevnlig basis. Jordas vannstanden bør holdes jevnt og jevnt fuktig. Fôr Jaboticaba en syre gjødsel for best resultat, selv om de fleste planteføde vil bli tolerert.

4 Prune tunge-set grener på den øvre delen av Jaboticaba treet. Hvis du bruker ledninger, holder ledningene løs og bare legge løpet av vårsesongen.

5 Kontroller jordtype og re-potten om nødvendig. Jaboticaba foretrekker rike, dype surt jordsmonn som azalea blomsterjord. Jorda bør være godt drenering, men i stand til å beholde en fuktig vannstand. Hvis re-potting, bare transport i varmt vær. Hvis Jaboticaba anlegget er sunt, kan du trimme 2/3 av roten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com