Hvordan lage din egen Tanning Bed Cleaner

April 14

Hvordan lage din egen Tanning Bed Cleaner


Rengjøring av en tanning bed betyr ikke at du trenger å kjøpe dyre rengjøring forsyninger fra produsenten. Faktisk kan du lage din egen tanning bed renere for bare pennies. Det fungerer like godt som kommersielle motparter, og vil vare i måneder. Hvis du foretrekker de tilgjengelige rengjøringsmidler, er denne hjemmelagde versjonen flott å bruke når du er i en klemme og solarium virkelig trenger en god rengjøring.

Bruksanvisning

1 Kombiner like deler vann og hvit destillert eddik i en sprayflaske. Rist godt for å blande, og deretter legge til et par dråper tea tree essensielle oljen. Tea tree er et desinfeksjonsmiddel og vil drepe bakterier på overflaten av sengen. Som en generell regel bør du bruke ca to dråper per kopp væske. Se på siden av flasken for målinger hvis du er usikker.

2 Legg et par teskjeer sitronsaft til flasken, om ønskelig. Sitronsaft vil etterlate en behagelig duft, og det er også en kraftig naturlig antibakteriell substans. Dette vil legge til bakterie dreper kraften i tanning bed renere.

3 Merk flasken med innholdet, og lagre på et kjølig og tørt sted til den er klar til bruk. Dette tanning bed renere vil holde på ubestemt tid hvis riktig lagret. Du kan til og piske opp en stor gruppe i en gallon krukke og fylle opp sprayflaske som nødvendig.

4 Påfør tanning bed renere ved å spraye direkte på overflaten, akkurat som du ville et kommersielt produkt. Tørk bort overflødig løsning med et papirhåndkle eller myk bomullsklut.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com