Slik installerer høyttalere i et tak for Surround Sound

April 3

Flytt surround-høyttalere fra gulvet og veggen og ut av veien ved å gjemme dem i taket. Plassere surround-høyttalere i de riktige stedene i et rom forbedrer lydkvalitet og glede. Surround lyd kan gi deg den følelsen av å være midt i en actionfilm eller front og senter på din favoritt bandets konsert. Installere surround-høyttalere i et tak kan du spare litt plass og penger som kan brukes til andre hjemmekino komponenter.

Bruksanvisning

1 Skyv en stud finder over taket for å finne takbjelker. Mark disse stedene med tape.

2 Mark høyttalernes plassering i taket. Plasser venstre og høyre fronthøyttalere i hjemmekinoanlegget foran fjernsynet. Høyttalerne bør strekke seg minst 2 fot til 3 meters avstand fra en vegg bak tv. Også plassere høyttalerne lik avstand fra hoved sittegruppe.

3 Plasser høyttaler steder ikke mindre enn 5 fot og ikke mer enn 10 meters avstand fra hverandre. Ordne posisjon for systemets senterhøyttaleren mellom de to fronthøyttalerne. Plasser systemets bakhøyttalerne rett bak hoved sittegruppe i tråd med venstre og høyre fronthøyttalere.

4 Trace systemets maler for hver høyttaler på taket. Bruk en jab så å følge høyttalerne sporlinjer og fjerne gips på hver høyttaler plassering.

5 Skyv stud finder over muren for å finne stenderne bak hjemmekinoanlegget. Markere stud steder på veggen med tape.

6 Spor malen som følger med lavspent oppussing koblingsboks på veggen mellom to stendere bak hjemmekinoanlegget. Velg et sted på veggen om 18 inches av gulvet eller på nivå med andre elektriske kontaktene på veggen.

7 Skjær langs oppussing krysset boksens sporlinjer med jaben så. Fjerne gips for å skape en åpning i veggen. Slip lavspent oppussing koblingsboks i veggen.

8 Slå begge skruene med klokken på forsiden av lavspent oppussing koblingsboks til det er stramt. Denne knipser opp vinger festet til skruene bak gips og fester koblingsboks på veggen.

9 Skyv en unbent, binders gjennom taket og inn på loftet over den nye koblingsboks i veggen. Hold bindersen så nær veggen som mulig som du skyver den inn på loftet.

10 Gå inn på loftet og finn veggen bak hjemmekinoanlegget. Bruk en lommelykt for å se etter bindersen presset gjennom taket. Bindersen indikerer plasseringen av det nye koplingsboksen i veggen.

11 Bor en 3/4-tommers hull gjennom topplaten i veggen ved siden av bindersen en 3/4-inch boret. Træ fisk tape gjennom hullet i topplaten og sveiv ned gjennom veggen til det nye koblingsboksen. Ha en partner klokke for fisken tape og trekk den gjennom den åpne baksiden av lavspent fordelingsboks og inn i rommet.

12 Mål avstanden fra hjemmekinoanlegget mottaker til koblingsboksen, opp veggen og over taket til hver høyttaler åpning. Tilsett 2 fot til 3 fot til hver måling og kutte lengder av speaker wire for hver høyttaler plassering med avbitertang.

13 Mark hver høyttaler ledning med sin tilhørende høyttaler plassering på et stykke maskeringstape surret rundt slutten av hver lengde på wire. For eksempel, vikle et stykke maskeringstape merket "RF" på hver ende av høyre fronthøyttaler wire.

14 Bøy alle høyttalerkablene rundt kroken på enden av fisken tape. Pakk ledninger med elektrisk tape for å feste dem til fisken tape.

15 Gå inn på loftet og reel opp fisken tape. Fisken tape trekker høyttalerkablene opp gjennom veggen og inn på loftet. Klipp forsiktig den elektriske bånd fra slutten av fisken tape med et verktøy kniv til å frigjøre høyttalerledningene.

16 Trekk hver lengde på høyttalerledningen over loftet til sin tilsvarende høyttaler hull plassering i taket. Lavspente høyttalerledningen er trygt å strekke på tvers av takbjelker på loftet.

17 Strip halv tomme av isolasjon av hver høyttaler ledning med wire strippere. Trykk inn den fjærbelastede kontakten knappen på en høyttaler kroppen og sett endene av en høyttaler ledningen inn i åpningene på høyttaleren. Slipp knappen på høyttaleren kroppen for å sikre ledningene. Gjenta dette trinnet for hver tak høyttaler.

18 Skyv høyttaleren kroppen i taket inntil kanten på høyttaleren hviler mot taket. Vri skruene på forsiden av høyttaleren til vende ut hunden-øret parentes bak gips. Fortsett å skru til skruene inntil høyttaleren klemmer til veggen. Trykk høyttalergriller i høyttalerne. Gjenta dette trinnet for hver tak høyttaler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com