Hvordan forberede Betong for en Linoleum Floor

April 13

Hvordan forberede Betong for en Linoleum Floor


Utarbeidelse av betong for en linoleum gulv er avgjørende å ha en vakker linoleum gulv som vil gi deg mange år med hyggelige bruk. Tilbringe noen timer å få overflaten preparerte vil hjelpe garanti for at linoleumsgulvet vil utføre riktig og vil ikke skape problemer fra fuktighet, eller grove eller ujevne områder som kan føre til svikt i linoleum på gulv. Å følge trinnene i denne artikkelen vil gjelde om prepping en betongplate eller en kjelleretasjen for linoleum.

Bruksanvisning

1 Fjern alt ut av området eller rom for å begynne å forberede betongen. Grundig feie eller støvsuge området. Inspiser betong for grov lavtliggende områder. Marker eventuelle områder som vil kreve ekstra oppmerksomhet med en vannfast tusj.

2 Fyll noen lavtliggende områder med selvutjevnende sparkel beregnet for betong bruk. Følg produsentens anvisninger. Sjekk når den er tørr med et nivå og sand ned noen høye områder. Sand eventuelle grove områder eller forhøyninger i betonggulvet.

3 Dekk betonggulv med 4-6 mm plast, eller male gulvet med et vann tetningsmasse maling. Sjekk produktet for tørking tid, og sørg for god ventilasjon når du søker. Linoleum på betong uten en fuktighetsbarriere kan føre til svikt i linoleum.

4 Installer kryssfiner underlaget hvis betongen er svært ujevn. Legge en plastfuktighetsbarriere i henhold til kryssfiner for å unngå kryssfiner å bli skadet og eliminere knekning. Rave sømmene og la en ett-sekstende-tommers ekspansjonsfuge mellom underlaget ark. Fyll skjøtene med selvutjevnende sammensatte og sand glatt. La det samme avstand for ekspansjon ved veggene. La det være minst 24 timer for kryssfiner til å tilpasse seg klimaet i området der det er brukt.

5 Trim døren foringsrør ved undercutting området nærmest gulvet for å tillate klaring for ny linoleum gulv. Fjern dørene, og hvis prepping et bad gulv, fjerne toalett. Fjern baseboards hvis det finnes. Fei eller støvsug gulvet like før du starter linoleum installasjon.

Hint

  • Nøye forberedelser er nøkkelen til lang levetid av linoleum på gulv.
  • Bruk vernebriller ved sliping eller chipping betong.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com