Hva madrass er bra for overmadrasser?

June 6

Hva madrass er bra for overmadrasser?


Madrasser legge ekstra komfort til vanlige og overmadrasser. Pute topper inneholder allerede en innebygd topper, noe som kan gi tilstrekkelig varme og komfort. Men noen mennesker trenger ekstra mykhet å sove godt om natten, og en ekstra topper kan gjøre sengen enda mer komfortabel. Retten topper er svært avhengig av personlige preferanser, men klimaet kan også spille en rolle i valget. Alle toppers kommer i forskjellige stiler og noen er festet til toppen av en over-sized utstyrt ark, mens andre sitter direkte på toppen av sengen eller har elastiske festeremmer for å holde topper sikker.

Memory Foam Toppers

Minne skum madrass toppers kan lett passe på toppen av overmadrasser. Pute øverste er laget av bomull og polstring materiale, men du kan allerede ha minne skum inni pute overmadrass, avhengig av merke. Hvis dette er tilfelle, kan det hende du ikke trenger en ekstra minne skum topper, med mindre du ønsker ekstra støtte. Memory skum er laget av romalderen materiale utviklet av NASA og det former til kroppen fra alle vinkler uten fjærer eller andre materialer. Men minne skum feller også varme, så dette topper kan føre til at du blir for varm om natten, spesielt hvis du svetter vedvarende. Men kanskje du vil ha et minne skum topper hvis du bor i et kaldt miljø, fordi den ekstra varmen kan bidra til å holde deg varmere om natten. Memory skum toppers kommer i en rekke stiler som spenner fra 2 til 6 inches tykke.

Down Feather Toppers

Ned fjær toppers har en myk, koselig stemning uten å skape for mye varme. Dette topper er et godt valg hvis du vil ha ekstra pute og pusteevne. En tynn gås eller dukke ned madrass fungerer godt i varmt klima, for eksempel California eller Arizona. Kjøp en tykk ned topper hvis du liker følelsen av ned fjær, men fortsatt trenger mer varme. En ned topper på toppen av en pute toppen madrass kan skape mye bulk, så kjøp ekstra store ark med utvidet lommer, så topper forblir sikre på toppen av sengen. "Good Housekeeping" magasinet noter det ned toppers skifte mye, så du må fjerne ark og lo topper en gang per uke for å holde det selv på alle sider. Unngå ned toppers hvis du har allergi mot ender eller gjess.

Bomull og silke Toppers

Bomull og silke toppers tilbyr god sirkulasjon og plysj komfort uten å skape for mye mer bulk på en pute overmadrass. Disse toppers fungere godt for folk med allergi, og du kan velge tykkelse basert på dine preferanser. Mange bomull fylt toppers ha en silke utvendig som legger luksus og mykhet av sengen. Disse pustende, men likevel varme toppers fungere godt i et utvalg av varme og kalde omgivelser.

Egg Crate Toppers

Velg et egg kasse madrass topper for puta toppen hvis du trenger mer støtte, men ikke har mye penger å bruke. Egg kasse toppers legge pute, men de er mye billigere enn minne skum, silke eller ned toppers. Disse toppers har støt og spor som ligner innsiden av et egg kartong, så bare kjøpe denne typen hvis du liker følelsen at disse sporene lage.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com