Hvordan erstatte en Sink Baffle

March 20

En vask baffel er en rund, svart gummipakning som passer i vasken avløp, og ligger bare på synker som har en vedlagt søppeltømming. Ledeplaten også går under betegnelsen sprutbeskyttelse og har flere klaffer som lukker over toppen som hindrer mat og vannet spruter opp når søppeltømming er på. Hvis vasken hyllen har forverret seg over tid, kan du erstatte den med en ny.

Bruksanvisning

1 Gå til hovedsikringsskapet i ditt hjem og slå av strømmen til søppeltømming. Hvis du er usikker på hvilken bryter styrer oser, slå av all strøm til kjøkkenet for å være trygg. Gå tilbake til kjøkkenet og åpne skapdørene under vasken.

2 Finn den U-formede avløp koblet til søppeltømming og skru Coupler som forbinder røret med en skiftenøkkel. Skyv koplingen mot oser og trekk bunnen drainpipe ut.

3 ser på siden for å bestemme om et annet rør er festet til oser, som er oppvaskmaskinen linje. Hvis det er en annen pipe, løsne kobler som fester det og trekke det rør ut også.

4 Ta tak i toppen av søppeltømming med begge hender og vri den mot fast for å skru den fra monteringsringen. Om nødvendig, sett en skrutrekker inn i siden hullet på monteringsringen og skyv bakover for å løsne oser. Trekk disposisjon ned og sett den på skapet gulvet forsiktig.

5 Se inni toppen av oser for å finne den svarte gummiplaten. Grip den med fingrene og trekk den opp og ut av oser. Kast den gamle dempe unna.

6 Sett inn en ny ledeplate over toppen kanten av oser med flaps forsiden opp.

7 Løft søppel oser opp igjen og sett den inn i monteringsringen, snu den med klokken for å feste den på plass.

8 Koble til oppvaskmaskin linjen og viktigste avløpet linjen ved å sette rørene deretter stramme koplinger klokken.

9 Slå på strømmen igjen til behandler eller kjøkkenet deretter snu på veggen bryteren for å sikre disposer fungerer riktig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com