Når bør jeg bruke en horisontal Latex Stain på trykkimpregnert trevirke?

April 24

Når bør jeg bruke en horisontal Latex Stain på trykkimpregnert trevirke?


Trykkimpregnert trevirke er ofte brukt for utvendige horisontale overflater som dekk. Under press behandlingen, kjemiske konserveringsmidler tvinges dypt inn i trefibrene, noe som gjør det pest- og værbestandig. Det kan være belagt med latex beis eller maling, selv om du kanskje må vente en måned eller mer etter at den er installert. Hvor lang tid å vente før farging trykkimpregnert trevirke avhenger av hvilken type konserveringsmidler som brukes, og dine værforhold.

Lumber Typer

Når du går til en sagbruket eller hjemme forbedring butikken, vil du bli møtt med flere alternativer for press-behandlet trelast. Det er gradert til ulike formål. Mikronisert Kobber kvartær (MCQ) trelast er vanligvis brukt for over bakken, horisontale applikasjoner som dekk og trapper. Hvert stykke trelast vil ha en kode stiftet på slutten indikerer hvilken klasse det er, hvor det kan brukes, og noen ganger, hvor lenge du bør vente før maling eller beising den. Noen butikker bære trykkimpregnert trevirke som har fått lov til å tørke ut og "kurere" før de blir solgt, og du kan være i stand til å bruke en latex flekk på den med en gang. Hvis denne informasjonen ikke er skrevet på etiketten, spør selgerne eller ringe trelast selskapet.

tørkeforhold

Grunnen til at trykkimpregnert trevirke må herde før de blir farget eller malt er fordi den trykkbehandlingsprosess gir det et meget høyt fuktighetsinnhold. Sette en latex flekk på tre som trenger å tørke ut garantier heftproblemer, da fuktighet vil gjøre flekken skrelle og flasse.

Din klima vil ha en betydelig innflytelse på hvor lenge veden vil ta å kurere - mest sannsynlig bygningen forsyning butikken bare aksjer trelast som er egnet til klima. Du kan være i stand til å bruke en latex dekk flekken i løpet av uker hvis du bor i varme, tørre Arizona. I fuktig, kjøligere Maine, kan ventetiden være flere måneder. Igjen, kunnskapsrikt personale, eller trelast selskap, bør være i stand til å gi deg råd.

Tetting og Farging Wood

Selv om du må vente flere måneder før du bruker en latex flekk, bør du likevel forsegle treverket fordi det kan begynne å snu grå, splinter eller renning, ifølge Maling og dekorasjon Forhandlere Association (PDRA.) Bruk en klar konserveringsmiddel formulert for press -behandlet tre og deretter bruke latex flekken når den er kurert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com