Hvordan erstatte en Gutter søm

June 15

Hvordan erstatte en Gutter søm


Sagging, ødelagt eller mangler takrenner ikke bare påvirke aesthectic appell av ditt hjem eller bedrift, kan de forårsake tusenvis av dollar i vannskader. Verre, kan skaden føre til angrep av insekter og dyr. Holde takrenner i god stand er utfordrende, men vil betale store utbytter i fremtiden. Gjøre arbeidet selv og har en assistent hjelpe deg.

Bruksanvisning

1. Mål nøyaktig lengden av hver side av bygningen, hvor rennene skal installeres, ved hjelp av en venn. Kjøp en takrenne kit fra et hjem forbedring butikken. Rennen Settet inneholder alt du trenger for å installere takrenner på bygningen: nedløpsrør, braketter, slipp utsalgssteder og skruer. Les nøye produsentens monteringsanvisning. Du vil bruke de målene du tok for å finne ut hvor nedløpsrør, braketter og slipp utsalgssteder vil bli plassert.

2 gutter bør plasseres under tak shingles å fange vannet rushing ned taket under en storm. For å bestemme plasseringen, holder en linjal flatt mot helvetesild så den strekker seg omtrent to til tre inches utover taket kanten. Plasser en dråpe utløpet fra takrennen monteringssettet mot buidling og flytte den opp til den møter den rettholt. Bruk kritt for å markere stedet på brettet. Gjenta i den andre enden av taket. Extend en chalkline mellom merkene, noe som gjør at det er nivå.

3 Bestem lengden av rennesteinen vil du trenger basert på dine tidligere målinger. Beregn hvor langt rulle uttaket bør senkes. Husk at takrenner er pitched 1/16 tomme for hver fot lengde de renne. Plasser rennen komponentene i deres riktige steder.

4 Drill og sikre hjørnene av rennene, med skruene som finnes i rennesteinen kit. Bruk vernebriller under boring og sørg for at stigen er sikker. Installer slipp utsalgssteder, som bør være ca 30 til 40 fot fra hverandre. Installer parentes rundt taket, ca 30 til 36 inches hverandre. Plasser renneseksjoner på bygningen og knytte dem til brakettene ved å feste dem i. Plasser endestykker på utsalgssteder og fest nedløpsrør til ytterkledning som anvist i produsentens instruksjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com