Installasjonsveiledning for Metal Taktekking

June 2

Installasjonsveiledning for Metal Taktekking


Metal taktekking kommer i pre-formet paneler som er holdbart og langvarig, men er dyrere enn standard asfalt helvetesild. Moderne metall taktekking paneler er vanligvis stål med aluminium eller polymer belegg, heller enn gammeldags galvanisert tinn. Metalltak er ikke lenger bare en kjedelig sølvgrå; panelene er nå tilgjengelig i ulike farger for å matche stilen i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Lay takpapp over taket; tack i å bruke en kraftig stiftemaskin og samme type metallstifter som taktekking paneler. Installer blinkende rundt skorsteinen, takvinduer og annen struktur som stikker ut fra taket. Ved hjelp av ulike metaller vil føre til en galvanisk reaksjon og degraderer takplate og blinke, noe som vil føre til lekkasjer og en kortere tak levetid.

2 Nail gavl trim langs side takkanter, kalt rake, med underlags taktekking negler hver fot. Velg gavl trim og negler i henhold til produsentens anbefalinger.

3 Lay gummi stripping langs foran og bakkant av taket, heter jeg, og lim på plass med monteringslim. Velg gummi stripping basert på produsentens anbefalinger. Trim gummi som nødvendig med et verktøy kniv.

4 Legg det første panelet, hengende takfot med 2 inches, og spiker på plass gjennom de forborede hullene i panelet.

5 Legg den andre panelet overlapp den første av 12 til 18 inches, og spiker på plass gjennom de forborede hullene. Fortsett å overlappe panelene ved 12 til 18 inches og spiker dem ned til panelene dekke lengden av taket og fullfører den første raden. Hvis en andre rad er nødvendig, legge metallplater fra taket peak, kalt ryggen, overlappende den første raden med 18 til 24 inches og spiker på plass. Gjør kutt til metall taktekking paneler som nødvendig med makt saks eller tin klipp. Strømhagesaks er en elektrisk klippeenhet.

6 Legg en fugepistol med polyuretan elastomer caulk, som er en svært slitesterk, fleksibel caulk som tetter hull og bidrar til å unngå potensielle lekkasjer. Påfør caulk til mønet og umiddelbart følg med ryggen cap installasjon.

7 Legg mønet cap, som er en pre-formet, støpt cap som går langs ryggen og legger 6 til 12 inches på hver side av ryggen, avhengig av produsent. Nail ryggen hetten på plass gjennom pre-boret hull. Plasser den andre lengden av ridge hetten på plass, som overlapper det første ved 12 inches. Trim ryggen cap som nødvendig med makt sakser.

8 Fyll forstørret spikerhull med polyuretan elastomer caulk.

Hint

  • Bruk hansker når du arbeider med metall som kanter er skarpe.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com